587
«Дружа не купує» – дотик фото проекту про наших молодших братів
«Ми завжди повинні думати про наших менших братів», - сказав учасники фотопроекту «Дружа не купить». Ці люди не боїться і притулили безпритульних тварин, але серед них удачі відключені тварини. Галина Овчиннікова, автор проекту з Казань, взяв серію фотографій тварин і їх власників, щоб показати відпочинок: не страшно взяти тварину з вулиці або з укриття.
МиВеб-сайт Ми вважаємо, що це чудовий проект, і ми ділимося з вами фотографіями щасливих вихованців і їх однаково щасливими власниками.
Семіон кішка була знайдена поза магазином без окуляра. Я пішов жити на другий кіт.
кішка Ромочка береться з кішки подразненням крихітного хворого кошеня разом з двома братами.
Заморожений стрибок з села на День Різдва, з різними інфекціями та деприваціями. Ім'я
У жовтні 2014 року собака з невиліковною хворобою очей була взята з Лусюканського будинку. Собачка швидко втратила свою увагу і тепер повністю сліпий.
р.
У вересні на в’їзді з очною інфекцією та закрученням повіки проводили операцію.
На залізничному вокзалі в липні 2015 року з обертовою гомілкою, лапу не вдалося врятувати.
Лукін був знайдений з кошенят на вулиці у вересні 2013 року. Виготовлений з МБД, соціалізований. На вулиці після смерті колишнього землеробства викинули Пуша.
Тіні кішки були покинуті її колишніх власників, як непотрібні.
Р
Марфюш був знайдений на вулиці з тяжким хвостом і зламаною ніжкою.
через vk.com/kazancats
МиВеб-сайт Ми вважаємо, що це чудовий проект, і ми ділимося з вами фотографіями щасливих вихованців і їх однаково щасливими власниками.
Семіон кішка була знайдена поза магазином без окуляра. Я пішов жити на другий кіт.
кішка Ромочка береться з кішки подразненням крихітного хворого кошеня разом з двома братами.
Заморожений стрибок з села на День Різдва, з різними інфекціями та деприваціями. Ім'я
У жовтні 2014 року собака з невиліковною хворобою очей була взята з Лусюканського будинку. Собачка швидко втратила свою увагу і тепер повністю сліпий.
р.
У вересні на в’їзді з очною інфекцією та закрученням повіки проводили операцію.
На залізничному вокзалі в липні 2015 року з обертовою гомілкою, лапу не вдалося врятувати.
Лукін був знайдений з кошенят на вулиці у вересні 2013 року. Виготовлений з МБД, соціалізований. На вулиці після смерті колишнього землеробства викинули Пуша.
Тіні кішки були покинуті її колишніх власників, як непотрібні.
Р
Марфюш був знайдений на вулиці з тяжким хвостом і зламаною ніжкою.
через vk.com/kazancats