419
10 оповідань про стосунки очима чоловіків
р.
Любов не має законів або стандартів. Кожна історія про її унікальний і неповторний. Більш того, навіть у тих же романтичних відносинах ситуація відрізняється для кожного учасника.
Веб-сайт Зібрав найсвіжіші історії чоловіків про свої почуття.
Сайт: www.joy.hu/data/cikk/43/43055.jpg
Любов не має законів або стандартів. Кожна історія про її унікальний і неповторний. Більш того, навіть у тих же романтичних відносинах ситуація відрізняється для кожного учасника.
Веб-сайт Зібрав найсвіжіші історії чоловіків про свої почуття.
- Одного дня ми лежачи там, де шукали зоряне небо. Дівчинка чекала на зірку, щоб закохатися, але закохнула. Я побачила зірку, і бажаю, що всі її мрії будуть вірними.
- Я шукаю, чому моя дружина і я так добре. Вона кине мене в 3:00 a.m. сьогодні і сказав: "Саш, якщо я був телеtube, буде любити мене?" Я сказав: «Я любила їх в дитинстві». Тоді я впав, і я мріяв, що вона була телебублі, і на сніданкі я попросила її те, що зробила з.
- Коли я сказав, що мій мама про дівчину мені сподобалося, вона завжди запитала два питання: «Який колір очей?» і «Що таке морозиво?» Я 40 років і мій мама загинув довго, але я пам'ятаю, що вона мала зелені очі і любила стакан шоколадних чіпсів, як і моя дружина.
- Я зустрілася з дружиною дуже цікаво: Я ходжу до пар, перед інститутом постійно величезний глибокий пудвіч після дощу (відсутній слив, і заготовлений бордюром). Вона стоїть перед цим пуделем і просить її перетягнути її, я підійшов і захопив її. Ви повинні бачити дивовижні обличчя інших студентів та викладачів! Я з недбалим взуттям - вона сухий і зміст. Я завжди говорю, "У самому незвичайному варіанті" і я розповідаю історію.
- Коли ми сваримо з дружиною, дочка падає і і імітує травму ніг або руки. Недавно з'явився бій на кухні. Дочка скидається в номері (номер низу). Послухаючи підвищені тони, вона прийшла на кухню і привели мене рукою, рубають, скажуть, заспівати поодинці, укласти мене поруч з нею, захопити мене по вухо, і ми впав дупа. Дитина не дозволяє боротися. Ми живемо в миру.
- Мій подруга і я ідеально підходить для одного, навіть друзі кажуть, що. Ми ділимося все від нашого почуття гумору до наших переваг їжі. Перемістити в. Все навколо говорить, що життя вбиває любов, і це тільки стало сильнішим, але ... Я носила футболку - вона носила светр, я сяю голий, вона під трьома ковдрами. Ми сміємось самі: хто знає, що з мільйона очікувань побутових проблем і незгод, це буде єдиною.
- Чудова історія стала для мене. Дуже складний розлучення. Постраждав довго. Тексти пісень, а це означає: Тоді це літо я вирішив, що я повинен відпочивати. Припустимо, під час розмови з колишньою однокласницею, виявилося, що вона мала пусту квартиру в Криму. У той же день я підбирав квитки і тушку. Я зустрів дівчину з того ж міста, як мене. І я думаю, що я впав у любові. Я ніколи не зустрілася з такою дорогою і приємною людиною, з якою ми ділимося величезною кількістю тем. І тепер я щасливий. Випадки не випадково!
- Я працюю зсувів: два дні на роботі, два вдома. Моя дружина почала упаковувати мені сніданки і сюрпризи. Я радію, як дитина з подарунком, знайти ноти в харчових коробках, в яких вона бажає мені приємного апетиту і писати, скільки вона любить мене. Немає, коли-небудь зробив для мене.
- Моя дружина завжди запитує мене правильні питання. Що я хочу бути? Що робити, щоб зробити мене навіть щасливим? Що мені сниться? Що мені подобається? Що таке значення? Що я готовий до друзів? Що потрібно робити і хто мені потрібно враховувати друг? Яка жінка повинна милуватися? Що мені здається щасливим або спокійним?
Ви знаєте, вона чудово, і я відчуваю, що вона піклується про мене. Я люблю і натхнення. - З того часу новонароджена дочка почала робити перші звуки, я таємно навчаю її сказати слово «мати», щоб вона була її першою розмовною мовою. Я прийшов додому раніше звичайного і ніхто не чув мене. Я ходив в кімнату з дружиною і дитиною, і моя дружина таємно навчає дочку сказати слово "доте".
Сайт: www.joy.hu/data/cikk/43/43055.jpg