402
Ми орієнтуємося тільки на 2 емоції: страх і бажання рости
Я боявся втратити великий клієнт. Він боявся втратити свою роботу і дозволяв себе жити.
І тоді я зустрів другу. Вона сказала,Моя бабуся сказала, що ми орієнтуємося на 2 емоції: страх і бажання рости.?й
Це те, що ми вирішуємо зробити щось. Наприклад, ми зупиняємось на роботі, бо ми боїмося не знайти ще одного, або тому що ми можемо зробити багато цікавих речей і виростити як про? Чи ми продовжуємо зустріти людину, бо ми боїмося зустрітися не один ще або тому, що ми вдячні йому за те, що він (повно взаємоповно)?
Я думав багато. Ось найбільш важливі рішення, які я зробив:
- Він переїхав до Нью-Йорка, щоб працювати на HBO.
- Він залишив HBO, щоб розпочати власну компанію.
- Одружена вперше. Диван. Одружений другий раз.
- Диван. Є вже діти.
- Він втратив свій будинок і всі його гроші і пішов жити 100 миль з Нью-Йорка.
- Продам компанію перед продавцем.
- Я не ходив на бізнес-турі, бо я боявся неприємностей, якщо я пішов додому.
І ніколи не зробив нічого непоганого. Тому що якщо я зробив це, то в кінці нічого не залежав від мене - Я пропустив смолу живлення на виворітні руки. Я застрахована небезпека, страхована втрата, страхована відповідальність.
Але якщо я вирішив зробити щось з бажання виростити, почалися дива. Я відчув їх з кожним осередком мого тіла: нові ідеї з'явилися в моїй голові, я знаю, що я знав і знав багато. Навіть дихання легше.
Рішення, зроблені з бажання виростити в щось я гордість. І рішення, які з страху, є те, що я шкодую.
Коли це страшно, це, якби хтось потішить у голову, «Що ви посидите на все, а потім що?» Я зроблю з ним, бо я боявся, що я б вогонь.
Я не хочу втратити свою роботу: Я займав боковий бізнес, і HBO (де я працював) був найбільшим замовником. І я не знаю, що я знайшов когось. Таким чином, страх втратити клієнта, не допустити мене від занурення мого часу до зростання, яке було б більше винагороди в кінці.
Після того, як я боївся бути без грошей і отримав нудну роботу. Я сказав, що це було для зростання. Мапа Я підніме сходи і отримаю нові можливості.
Але на перший день роботи я впав на підлогу без причин. Всі сміхали і попросили, «Я все океї?» І я посміхнувся і стояв, бо я соромився — так багато людей побачили його. Весь день я був липом: це було болючим кроком на нозі.
На другий день роботи бос сказав: "Про зарплату... Довірити мене. Компанія подбає Вас. Я боявся сперечатися. Він бос!
На третій день я отримую і пішов.й Я не збираю свої речі з офісу, залишивши куртку. Я пішов в ліфт підлоги. Я пішов за межі.
Я не пішов туди. Вони називають мене багато разів. Ще через рік бос все ще називають, ще дзвінки. Тексти пісень, а це означає: І мій життя краще, ніж це коли-небудь було.
Шукаю роботу. Я пішов до станції. І взяв потяг 100 км. Переглянуті зелені листя змінюють на їх шляху через річку Худсон.
Я пішов додому і ходив до річки. Я не мав ідеї, як і чому. Я не думав про гроші вперше за місяць.
А потім я помітив: Я не луп і мій нога не болить.
Звісно, не все добре пішло після мого рішення. У мене були страшні речі: мій серце зламався, боя бути без грошей повернулися знову і знову.
Але було прийнято рішення про бажання виростити. І взяв ще один і інший. Поступово вони досягали критичної маси. Я виріс і тепер я люблю життя більше, ніж раніше.
Дякую вам за те, що мій друг бабуся.
Кредит Джеймс Altucher
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: favim
через favim.com/image/1090994/