10 прикладів, які довели, що рік може змінити все

Іноді нам здається, що рік недбалий короткий період часу, щоб радикально змінити своє життя, реалізувати себе, виконати найвибагливіші мрії. Не дуже важливо, скільки часу ми маємо, це означає, що ми керуємо. І замість того, щоб зробити непотрібні речі, спробуйте зробити те, що ви хочете.

Веб-сайт 10 неймовірних історій про людей, які змогли змінити своє життя.

Cindy стала моделлю на 49 і перейшов на бізнес

Одного разу, Цинді вирішили не пофарбувати її сірим волоссям все більше... і половили увагу агента Dolce & Gabbana, який просто шукав модель стріляти. Так почав кар'єру Синди Йосипа. Вона знімається для різних брендів, але потім вирішила відкрити свій власний бізнес - створити косметику, яка б зберегти здорову шкіру, і не обіцяє казкову омолодження, адже справжня краса - в здатності насолоджуватися життям незалежно від віку.

Татустика від московського ураження раку

Рік тому з'явився на веб-сторінці Instagram @rinat_vs_lymphoma by Moscow Tattoo artist Rinat Karimov. І має спеціальне звання: «Фото про те, як я отримав лімфоми і як я лікував її ас на живому телебаченні». За 5 тижнів Ріната побила страшну хворобу і через кілька місяців тому повідомила 86 тис. абонентів, які завоювали боротьбу.

Молода пара втратила вагу за визнання

Молода пара Джастін і Лорент Шелтон жив щасливо, вони були задоволені абсолютно все, в тому числі їх вага, яка в цілому була 340 кг! Життя їх змінилося, коли Джастін був госпіталізований за допомогою інфекції нирок. Потрібна невідкладна кваліфікована допомога, але фахівці не змогли забезпечити належне лікування через те, що він просто не вписався в машині для діагностики нирок. Цей випадок зробив пара серйозно думати, і вони зробили тільки правильне рішення - схуднути! У перші шість місяців Justin втратив 45 кг. В результаті молодий чоловік зумів схуднути на 175 кг, а Лорен - 78.

Sania Hitchhiking до Retirement

Санія Сагітова вирішила, що вона бажала подорожувати. Вона вийшла на трек і підняла її великого пальця, і так почала свою історію. Вона подорожувала більш ніж 40 країн, відвідала майже всі регіони Росії. Щоб завжди бути готові допомогти водію, Санія завершила курс водіння. «Доктори знайшли багато захворювань у мене», – коментує вона, «навіть запропоновано випустити інвалідність». Я, коли я проїдаю не підніжку по всьому світу!

Гейдмарі довели, що гроші не є основною в житті

У травні 1996 року Haidemarie, успішна і заможлива жінка, пожертвувала всі свої гроші, віддала свої володіння до потрібної, залишаючи тільки валізу, повною з необхідними речовинами, і пообіцяв жити рік без використання грошей. Спочатку в обмін на проживання і харчування вона промивається вікнами, прогуляли собаками, очищають будинок. Зараз Heidemarie Schwermer 70 років, і вона не миє вікон, але проводить консультації та лекції про життя без матеріальних цінностей. На перший раз вона планувала жити без грошей на рік, але нове життя здавалося так захоплююче, що вона вирішила не повернутися до старого.

Євгенія Степанова 60 років почала кар’єру спортсмена

Коли Євгенія Степанова виповнила 60, вона вирішила, що вона потрібна тільки одна річ для щастя - почати кар'єру як професійний спортсмен. Вона вирішила стрибати в воду з вежі і розпочати активну підготовку в антисипації міжнародних змагань. Не обмежувався її родиною, але її бабуся Катя допомогла їй бабуся і почала відповідати спонсорам. У одному сезоні Євгенія відновила свою спортивну форму, опрацьовані стрибки, необхідні для проведення змагань, вирішили піти на Чемпіонат Європи в Австрії - і виграв.

Шері Шмельзер відкриває власну компанію

Sheri Schmelzer був багаторічним кар'єром матері три, коли вона хотіла знайти себе і її діти деякі нові розваги. Нотизуючи ряд гумових тапочок, що відносяться до її численної сім'ї, Schmelzer озброєний себе клеєм і стразами, які почали заповнювати ці отвори, створюючи все більш складні конструкції. І подарував їй ідею створити свій власний сайт - так в 2005 році їх компанія Jibbitz з'явилася. З серпня 2006 року продажі аксесуарів Crocks досяг $2.2 млн. У рік і половина існування бізнес виріс неймовірно, і компанія, яка виробляє тапочки з кроками, купила Джиббіт за $ 10 млн.

Оксани Чевалє став рятувальником

Щоб жити щасливо, Оксана залишила сімейний бізнес, залишила свою кар’єру адвокатом і стала єдиною жінкою-рятувальникам Міністерства надзвичайних ситуацій на воді в Москві. Все почалося з відвідинами до виїзної школи «Цегла», де вона займалася парашутом, альпінізмом, стрільбою, катанням на конях і мотокросом. Гірськолижний кермівник навчався з Міністерства надзвичайних ситуацій, а з їхньою подачею вона вирішила піти волонтера до Спасрезерва і Ліза Альерт, щоб подивитися на «місні люди» – люди, які втратили в лісі. Він незабаром став сенсом свого життя.

Тетяна змінила своє тіло, а потім її життя

Коли Тетяна Рибакова була 14-річною, вона зважала понад 100 кг, а зайва вага була причиною булінгу і боляче слів. Таня 24 роки, її вага 50-51 кг. Звісно, життя не змінилося відразу, але в перший рік вона взяла величезний крок до нового життя. З колишньої повної, складаної дівчинки не був слід. Тепер вона красива, весела, активна дівчина, блогер і автор книги Як я втратив 55 кг. Вона консультує людей і веде відеоканал на тему здорового способу життя.

Юлія робить подорожі

До 27 років Юлія Савицька була звичайною дівчиною, трохи обсесувала модою - брендами і дизайнерами привели її до сакрального водопілля. Вона працювала в Dior, росла стажування в Парижі і живила життя, що багато дівчат мріяли. А потім я пам'ятав мої мрії, купив рюкзак і квиток в Непал. У Катманду зустрівся з київським Антоном Гурковим. Тепер вони живуть і подорожувати разом. Юлія та Антон заснували компанію Girls in Travel та організовують вечірки з бачолетами.

номінальний #image5906110