460
Моя дочка повинна бути не тільки доброю, але і мати можливість стояти собі.
«Мом, я поговорила про своє полоне, так як ви навчили мене, і вона тримала мене іржі, - сказав мені на шляху до школи. Вона навіть сміється перед лівою.
"Чи ви сказали що-небудь назад до неї?"
Моя дочка переїхала до 3-го класу і вона вже була настільки тривожною. І вона хвилює не через домашню роботу або розклад, але оскільки вона постійно повинна бути такою, як вона була навчена з дитячого садка, в цьому далекому від гарної атмосфери класу.
Припинено наш автомобіль. Так зробив нашу розмову. Ми приїхали на світло трафіку в свою школу. Я дивився на дочку в дзеркало заднього огляду. Вона опускає голову і запалила її губи. Коли ми нарешті отримали в школу, вона стрибала з машини з величезним рюкзаком, посміхнувшись на мене добре і побігла до школи.
Я знаю відповідь на моє питання. Я знаю, що вона зробила право. Як сперечатися, вона б. Моя дочка стала точною дівчиною, яку я завжди хотів бути: добрий, щедрий і солодкий для всіх. Але вона також стала дівчинкою, яка не могла стояти собі. Зіткнувшись з будь-яким, але добротою, дочка завжди повертається вниз. . й
Він завжди вчив, що найголовніше було бути добрим. Це повідомлення передається через кожну книгу, через кожен малюнок на стінах школи. Я сказав, що весь час. «Так, як вони відчувають. Якщо люди їдуть до вас, можливо щось відбулося або вони просто мають поганий день. Я хочу поговорити з людьми багато, але я завжди контролюю свою мову.
Ми намагаємося навчити наших дітей емпатією, розумінням, вміння завжди пристосовуватися до ситуації і компромісу. Чи не маю права на власні почуття?
Як мій маленький дівчина слухає і обіє все, що вона розповіла, вона повільно, але нестійко втрачає свій голос в цьому світі. Тепер, швидше за все, вона займе шматочок своєї нелової піци з сиром замість шматка шини, так як тільки він залишився після того, як кожен зробив свій вибір. Імовірно, вона не підніме свою руку в класі, щоб поділитися її нестандартною перспективою на тему. Ми навчимося, "Чи добре." Вона сказала: «Ви не маєте права на об'єкт. й
Я повинен знати, що Я не просто її мати, я дівчина, яка була піднята однаковими правилами. Я знаю, що така освіта може призвести до того, що в майбутньому вона не зможе спілкуватися з колегами на роботі, безумовно переносить приниження або навіть напад від чоловіка. Кожна жінка знає, що лінія, що має гарне і слабке, занадто тонке, і важливо розуміти це, перш ніж це занадто пізно.
Я повинен показати її, що не означає, що ви повинні відповідати суворо, якщо ви не помилилися.й І ви повинні зробити це на вашому власному прикладі: suppose, строго nail a дуже грубий продавець.
Я завжди нагадую свою дочку думати про те, як інші відчувають себе, і чому вони будуть Але якщо ситуація не заслуговує на те, що вона не повинна бути «нікою», вона повинна бути в змозі боротися назад і висловити свою думку. Ви не можете дозволити чужому поганий день руйнувати свій день.
Я дуже хочу, щоб моя дочка була хорошою людиною. Але я хочу, щоб її пам'ятати, щоб бути першим.
Кредит Єріха Паркер Гордон
Переклад та адаптація Веб-сайт
по батькові.blogs.nytimes.com/2016/01/17/a-daughter-too-kind-for-her-own-good/