545
Повідомлення Курта Воннегута до випускників Школи
(доб. 3)
У 1995 році соліст Курт Воннегут виступав випускникам Університету Массачусетса, який залишається актуальним для цього дня. Веб-сайт З задоволенням він дає правила життя улюбленого письменника, допомагаючи бачити красу і досконалість світу.
«Дарячі випускники, кладуть на сонцезахисний екран!
Якщо я можу дати вам лише одну пораду для майбутнього, це буде про сонцезахисний екран. Користь їх використання були перевірені науковцями, в той час як інші мої рекомендації не мають більш надійної основи, ніж власний плутаний досвід.
на сайті www.liveinternet.ru/users/4373400/post299246247/
У 1995 році соліст Курт Воннегут виступав випускникам Університету Массачусетса, який залишається актуальним для цього дня. Веб-сайт З задоволенням він дає правила життя улюбленого письменника, допомагаючи бачити красу і досконалість світу.
«Дарячі випускники, кладуть на сонцезахисний екран!
Якщо я можу дати вам лише одну пораду для майбутнього, це буде про сонцезахисний екран. Користь їх використання були перевірені науковцями, в той час як інші мої рекомендації не мають більш надійної основи, ніж власний плутаний досвід.
- Насолоджуйтеся енергією і красою вашої молоді, поки ви не любите життя. Довірте мені, 20 років відтепер ви подивитеся на ваші фотографії і пам'ятайте про те, що ви не можете зрозуміти прямо зараз. Як багато можливостей були відкриті для вас, і як казково ви насправді подивилися. Ви не зважите, що ви думаєте, що ви робите.
- Не хвилюйтеся про майбутнє. Або добре, хвилюватися, але знаю, що ці турботи є ефективними як намагатися вирішувати алгебраїчне рівняння жувальної гумки. Реальні неприємності у вашому житті - це речі, які ніколи не доторкнулися до вашого неспроможного розуму, наприклад, приймаючи вас сюрпризом в чотири годину на типовому вівторок.
- До чогось кожного дня, що вас лякає.
- Сінг.
- Подбайте про серця інших.
- Не приймаєте тих, хто байдужий до серця.
- Пам'ятайте, щоб чистити зуби.
- Не витрачайте час на заздрість, іноді випереджаєте, іноді ви заздряєте, гонки довга, і в кінці дня, ви тільки проїдете за собою.
- Пам'ятайте, що компліменти, які ви отримуєте, але забути, і якщо ви досягнете успіху в ньому, розкажіть мені як.
- Зберігати старі листи, відкинути старі банківські заяви.
- Витягувати періодично.
- Якщо ви не знаєте, що ви хочете зробити з життям. Найцікавіші люди, які я не знаю, як вони хотіли жити своє життя, з деякими з найцікавіших сорок-років, які я знаю досі не знаю.
- Консум кальцію. Подбайте про ваші коліна, ви пропустите їх, коли вони не зможуть.
- Може бути, ви будете одружені, можливо, не. Можливо, у вас є діти, можливо, ні. Може бути, ви будете розлучення на сорок, або, можливо, ви будете танцювати маленькі кокче на ваш сімдесят п'ятий ювілей весілля. Що б ви не знали, але не помилитесь. Ваш вибір, як і всі інші, є пів шансу.
- Насолоджуйтеся своїм тілом, використовуйте його стільки, скільки ви можете, і не боятися того, що інші люди думають. Ваше тіло є найкрасивішим інструментом, який ви ніколи не будете мати.
- Танець, навіть якщо у вас немає ніде зробити це, але ваша вітальня.
- І не читайте журнали про гарне життя, вони тільки змусять вас відчуватися.
- Симпатія до ваших дробів, вони найкращі зв'язки з минулими і найбільш ймовірні, щоб бути з вами в майбутньому.
- Зрозумійте, що друзі приходять і йдуть, але кілька дорогоцінних речей, щоб триматися. Зробіть всі зусилля, щоб містити проміжки в географії і житті, адже чим старше ви отримаєте, тим більше вам буде потрібно людей, які ви знали, коли ви були молодими.
- Зайдіть трохи в Москві, але залиште його перед тим, як це робить вас міцними. Живіть на острові Балі, але залиште його до того, як він робить вас м'яким. І, по суті, подорожі.
- Прийміть кілька невиправданих прав: Ціни піднімуть, політики обдурять на своїх дружинах. Ви теж вирощуєте старий, і як ви зростите старий, ви будете фантазувати, що коли ви були молодими, ціни були розумними, політики були благородними, і діти поважали своїх старих чоловіків.
- Повага ваших старих людей, ви ніколи не знаєте, коли вони будуть йти назавжди.
- Не чекайте нікого, щоб забезпечити вам. Можливо, ви маєте інвестиційний фонд, можливо, у вас є заможливий дружина, але ви ніколи не знаєте, коли кожен з них може залишити вас.
- Не експериментуйте занадто багато з вашим волоссям, або до того часу, що ви заробите, вона буде виглядати восьмою.
- Ми залишимо в будь-який день, але важливо триматися до кінця, повіривши щось. Це найбільша труднощі, тому що нічого не варто вірити.
на сайті www.liveinternet.ru/users/4373400/post299246247/