Душовий досвід та духовне вдосконалення.
Bashny.Net
2135706р.
З точки зору, ми приїжджаємо до землі, щоб отримати досвід душі і духовне вдосконалення. До того, як ми народилися, ми пам'ятаємо досвід попередніх інкарнацій і активно ресердуємо нові, вибираючи місце, час і тіло, в якому ми матеріально некарнизуємо. Ми можемо приїхати до землі кілька разів, щоб практикувати карма або дізнатися нові уроки.
В ході життя ми можемо відхилити від початкового обраного курсу, тому нам необхідно регулярно перевіряти координати, щоб виконати всі кармічні завдання, викладені для цього втілення. Моя індивідуальна думка, що людина здатна погладити свою долю. Але є одне важливе правило – потрібно пройти основні кармічні уроки, можуть бути кілька. В іншому випадку ми заповнюємо наше життя і вирішуємо, що ми йдемо на ці уроки. Коли є плутанина і непорозуміння, як жити далі, необхідно вдатися до техніки, які допоможуть вам почути себе, щоб зробити життя щасливим і насиченим у всіх відносинах.
Один з простих і доступних способів підключення з вашим вищим початком, щоб отримати відповіді і інструкції сну. Уві сні наш консервативний мозок розслаблює смоли влади, і ми вводимо простір, де минуле, сьогодення і майбутнє існують одночасно. Тому ми можемо отримати абсолютно будь-яку інформацію. Головне, щоб вона була правою. Техніка отримання відповідей через сон.
Кілька годин перед сном, потрібно розслабитися, медитувати, в слово, звільнити себе від думок, які викликають емоційне збудження. Це зроблено для того, щоб такі враження не стали базовим сценарієм мрії і не заважають техніці отримання інформації.
● Перед сном заливаємо склянку чистої води, обігріваємо її руками, щоб дно скла надходить в контакт з долонями. Подумайте про те, що ви хочете дізнатися через сон. Подумайте, як написано питання на воді, завдяки енергії, яка видає долоні. Тепер кажуть питання тричі, що вводять в воду, а потім пити рідину уповільнених ковпачок з впевненістю, що питання проникло в несвідомий. ● Візьміть папір і напишіть своє питання три рази. Ще раз знову залийте склянку води, покладіть її на голову ліжка, і під ним помістіть лист з питанням. ● Коли ви йдете в ліжко і закрийте очі, потрібно тримати мислення. Розкажіть собі кілька разів: вночі я отримую інформацію, яку мені потрібно, і я пам'ятаю його. Уявіть собі занурення в прозору і прозору воду, більш глибоку і глибоку, де сонячне світло не проникає. Таким чином, ви зможете встановити підключення до Вашого підсвідомого та підключення до інформаційного каналу. Тепер потрібно закохатися без думки про все.
Уранці, коли ви прокинуте, повільно пити склянку води і напишіть відповідь на спину листочка, направляючи тим, що ви побачили уві сні і відчуттях. Не використовуйте логіку. Якщо відповідь не прийде, повторіть процедуру і вона прийде. Інколи необхідна підготовка. Успіхів! Дардо Кусти