Магія кілець: Як носити кільце корисно.

Кільце не тільки статус, мода і краса, це також амулет. Навіть якщо це найпростіше кільце, це може допомогти вам в житті.

У давні часи були відомі кільця і браслети. Все тіло проникнеться меридіанами, а енергія, яка циркулює в них, досягає нас в основному через кінцівки.

Особливо через руки. Каблучки на руках, в першу чергу, виконують функцію захисту від іноземної, неспокійної енергії. Це допомагає підтримувати вашу цілісність і здоров'я.

Астрологи і долоністи стверджують, що кожен палець пов'язаний з конкретною планетою і елементом. Якщо ви зносите кільця на основі природи планет і елементів, кільце допоможе вам.

Поставляючи кільце на пальці активізує сенсорне сприйняття світу. Крім того, він також приваблює гроші.

Прикраса індексного пальця з кільцем, ви активуєте Юпітер і елементи живлення. Це дає впевненість і допомагає досягти мети. Не просто на роботі.

Середній палець (елемент землі, планета Сатурн) відповідає за прострасну пам'ять. На середній пальці потрібно носити кільця, які передали вам на спадок. Таке кільце на середній палець змушує людину сильніше, він отримує зв'язок з сім'єю.

Подаруйте кільці своїм дітям. Не тільки дівчата, але хлопці. Це допоможе їм жити.

Каблучка на пальці (елемент повітря, планета є сонцем) надихає, активізує креативну енергію, допомагає в спілкуванні. А якщо покласти кільце на пальці, надану близькими, це допоможе вам поліпшити ваші особисті стосунки.

Кільце на маленькому пальці (елементальна вода, планета Меркурій) посилить вашу емоційну сферу і допоможе встановити необхідні контакти. Подаруйте своїм друзям кільця на рожевому кольорі.

• Дозвольте зробити багате кільце.

Візьміть будь-яке кільце, але краще самостійно.
Полегшити свічку і перенести кільце дев'ять разів, щоб полум'я проходить через кільце.
Кінець місяця, корона робіт, Я раб Божого (ім'я), чи не я мудрий чоловік або ні.
Кільце не має кінця, і моє багатство не має кінця.
Амен.

• Конспірація на кільці для виконання бажань

Візьміть кільце будь-якого металу, краще, якщо кільце було дано або віддається від родичів. Неважливо і без каменю. Приховувати кільце в котушку пряжі.
Після змови, ви повинні носити кільце і спати з ним всю ніч. Після того, як кільце стане талісманом, захистить і принесуть удачу і благополуччя.

«Пташа, синиця по морю, жила, птах, гніздо, пітфорк гнізд, птах, життєздатне кільце, знайдене в ньому, приніс мені, раб Божої (ім'я), й
Я буду прикрашати, одягатися, бути корисним для хороших людей, всі двері будуть відкриті для мене, всі секрети будуть розкриті для мене, все буде відповідно до мого бажання.
Амен.