Назви Сонця.

З астрологічної точки зору будь-яка назва (і не тільки назва, але і будь-яка частина Всесвіту) може бути пов'язана з однією з планет. Є лише 10 астрологічних планет, і кожен з них має свої імена. У цій статті ми будемо говорити про назви сонця.

Ілюстрація. З точки зору астрономії сонце є зіркою. У астрології сонце є планетою. І це найяскравіша планета, на якій все життя залежить від Землі. Сонячні імена є носіями життєпідтвердження, збереження енергії та світла. Тому людина з сонячним ім'ям, швидше за все, буде теплою, яскравою і оптимістичною. Я не думаю, що він буде сірою мишкою. Звичайно, багато залежить від повної інформації. Прізвище, по батькові і індивідуальний гороскоп - тільки з урахуванням всіх цих даних ви можете визначити істинний секрет імені людини, зрозуміти, що ім'я означає певну долю.

Назви Сонця забезпечують міцний творчий заряд, тому можна рекомендувати їх як псевдонімами для громадських людей. Це не тільки про потенційних знаменитостей (акторів, співаків, письменників і т.д.), адже Сон захищає всіх людей, професії яких пов'язана з публічними виступами (вчителями і викладачами також тут), з розвагами різних видів, з задоволенням і творчим підходом до будь-якої професії. Так, це такі люди Сонця - яскраві, захоплені і здатні захопити, вести велику аудиторію. Люди з іменами Сонця, як правило, дуже добре в розумінні дітей, тому що вони самі, насправді, великі діти, які люблять все, щоб бути веселими, красивими і з феєрверками.

Якщо ви зателефонуєте малюку сонячним ім'ям, це можливо, що він буде активний і активний. Сонячні якості є лідерами і прагнення бути центром уваги, прагнення блиску і викликати аплазію. Якщо ви думаєте про те, що викликати дитину і ви хочете бачити повну силу і енергію, духовну і самосвідому людину, викликати його ім'ям Сонця.

Звісно, не всі мають сонячні імена. Чи підходить таке ім'я для вашої новонародженої дитини, ви можете дізнатися за допомогою нашого сервісу «Календар імен», де на кожен конкретний список дати рекомендованих і небажаних імен.

Уміння внести назву Сонця, ви можете оцінити індивідуальний гороскоп вашої дитини. Якщо ви знаєте, що про астрології: Враховуйте, що не варто дарувати «сонячні імена» тим дітям, у яких гороскоп Сонячний струк, або «чуйний» на 6, 8, 12 будинків гороскопа (витримує в них, є лінійкою або співрозмовником).

Якщо ви не розумієте астрології, і хотіли б вибрати правильний, вигідне ім'я для дитини (або для себе), краще звернутися до фахівця з питань особистої консультації. Ви також можете відвідати форум Astro-Crumbs, де професійний астролог допоможе вибрати ім'я для вашої дитини безкоштовно.

Я хотів би нагадати вам, що все написане вище про імена Сонця є загальною інформацією на основі астрологічного принципу цієї планети.

Повний перелік назв Сонця

(Змішані імена)

Назви Сонця для дівчаток:

Фелопора, Аїда, Аіша, Анастасія, Анджеліна, Антоніна, Анфиса, Бела, Боджана, Велислава, Вікторія, Вірінея, Гелена, Helia, Голіндуха, Дарена, Дарена, Дарина, Домініка, Eva, Eustolia, Катерина, Єліма, Зер, Ілярія, Ines, Хіпполіта, Аліна, Приніча, Кароліна, Касинія, Кіріна, Мінодора, Мирослава, Мірослава, Муза, Неон, Домініка, Єва, Фелорита, Фелорита, Фелобіда

Назва Сонця для хлопчиків:

Августин, Авдельай, Авів, Автоном, Agapit, Aquila, Anthim, Arpila, Artemon, Archippus, Ahaz, Achaik, Bernard, Bidzin, Bogomol, Вадим, Вакчус, Варсонофі, Васілько, Вільгельм, В'ячеслав, Гей, Гантіол, Гелі, Горман, Гроздан, Давекція, Danijil, Kirafriy, Evliy, Férijéérimím, Evlímím, Evlím, Evlím

Зауважте, що листування імен до Сонця відповідає, якщо лист ім'я повторює те, що було написано! Валерій - назва Сонця, і Валерій - ім'я, яка по батькові Сатурна. Просто один лист різниці, який радикально змінює відповідність назв планетам. Будьте обережні!

Переглянути більше!