547
Людина п'є 3 літри Coke A День Для A Місяць І Це Що Happened Для Him
Назва цього хлопця - Джордж Пріори. Він живе в Лос-Анджелесі і один день вирішив почати кампанію проти надмірного споживання цукру, зокрема Coca-Cola.
Він пішов на експеримент, який покаже нам, що відбувається з людиною, яка п'є 10 банок (більше 3 літрів) cola в день протягом усього місяця.
Найбільш очевидною зміною стала збільшення маси. Ви можете побачити на вагах, від 168 фунтів, його вага була 190. (76кг - 86кг). В місяць він отримав стільки, скільки 10 кг! Саме тому в раціоні немає змін. Він просто почав пити 10 банок з cola в день.
І природно, він продемонстрував на своєму тілі. З костюма, тонка людина, перетворилася в чоловіка середньої збірки, з помітним живітом.
р.
Загальний стан Георга також погіршується. Знизився тонус його тіла. Я сподіваюся, що я можу показати людям, які шкідливі кола і надмірне споживання цукру до тіла людини.
Ось деякі приклади того, скільки цукру (у кубиках) в щоденних напоях:
Апельсиновий сік:
Фокус полуниці:
р.
Кокоса
Кока-Кола:
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження
Він пішов на експеримент, який покаже нам, що відбувається з людиною, яка п'є 10 банок (більше 3 літрів) cola в день протягом усього місяця.
Найбільш очевидною зміною стала збільшення маси. Ви можете побачити на вагах, від 168 фунтів, його вага була 190. (76кг - 86кг). В місяць він отримав стільки, скільки 10 кг! Саме тому в раціоні немає змін. Він просто почав пити 10 банок з cola в день.
І природно, він продемонстрував на своєму тілі. З костюма, тонка людина, перетворилася в чоловіка середньої збірки, з помітним живітом.
р.
Загальний стан Георга також погіршується. Знизився тонус його тіла. Я сподіваюся, що я можу показати людям, які шкідливі кола і надмірне споживання цукру до тіла людини.
Ось деякі приклади того, скільки цукру (у кубиках) в щоденних напоях:
Апельсиновий сік:
Фокус полуниці:
р.
Кокоса
Кока-Кола:
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження
15 тварин з найбільш неповторним виглядом
15 Корисне використання Vinegar That Навіть наші Матері Не знаю про