597
3 Науково-дослідні причини, щоб довіряти
Кожна людина знає відчуття, коли не існує особливої причини раптово виникає впевненість у праві або невірності рішення. Це почуття називається інтуїція, і психолог Сузанне Галонен, що ви повинні довіряти це почуття частіше.
Веб-сайт Вона публікує статтю Сусанна, в якій вона переконливо пояснює, чому ви повинні слухати свою інтуїцію.
Рік і половина тому я майже зробив найбільшу помилку мого життя: я одружився неправильною особою. Ресторан був заброньований і отримав запрошення. Все було готово, крім мене. Вдово, я відчував себе, без причини я хочу скасувати весілля.
Важко пояснити своє рішення рідним і ф'янке, але як тільки я зробив це, я відчув, як камінь знизився від мого серця. Я відчував безкоштовно. І люди помітили, що я був багато щасливих і буквально світиться від вивороту.
Як я можу бути впевненим у прийнятті такого важкого рішення? Психологи стверджують, що наша підсвідомість набагато більше бере участь у прийнятті рішень, ніж ми думаємо. Навіть коли ми відчуваємо, що ми базуємо виключно на логіці, мозок малює певну інформацію від підсвідомості.
Ось три причини, які довіряють вашу інтуїцію:
1,1 км Інтуїція базується на попередній досвід і накопичених знань.
Чим більший досвід, який ви маєте в області, в якій потрібно приймати рішення, тим точніше ваше знайомство розповість вам. Консалтинг з іншими корисними, але вони не завжди знають, що краще для вас. Послухали всі поради, але в кінці довірити дзвінку серця. Коли ви досвідчені багато життєвих ситуацій, ви маєте достатньо знань, щоб зробити складні рішення.
2. Інтуїція нерозривно пов'язана з мозком і є переплетенням подій і ваших досвіду.
Саме тому, що повторення інтуїції краще, ніж спираючись на поради інших людей. Інтуїція про ваше тіло, розум і дух, і їх взаємодії в минулому. Якщо ви повинні зробити правильний вибір, ви відчуєте хвилювання і тривоги, але якщо вибір неправильний, ви будете досить перестаратися безсилістю і страхом.
3. У Інтуїція підключена до всіх нервових клітин організму.
Відчуття «метеликів в шлунку», яке з'являється перед прийняттям важливого рішення, є результатом роботи мільйонів нервових клітин. Підсвідомо, мозок відправляє сигнали, і ви відчуваєте себе ми і хвилювання. Що може бути краще, ніж прийняття рішень на основі вашого тіла, не просто ваш розум?
У висновку я хотів би додати, що чим більше ви довіряєте свою інтуїцію, тим міцніше і більш точну її стане. Прийміть час для себе і візьміть перерви з вашої щоденної щітки. Якщо ви перестаєте дрочити, ви можете зупинитися і слухати свій внутрішній голос і серце. й
www.barefootблондинка.com/tag/kat-von-d/