836
20 Хлопці, які приймають руку та серце, щоб новий рівень
Пропозиція руки і серця є важливою подією не тільки у житті чоловіків, які поважали взяти цей крок, але, звичайно, вона збуджує дівчат. Багато хто може сказати, що головне, не як оголосити вашу наміри, щоб почати сім'ю, але як буде виглядати весь життя. І в цілому, це право. Але ми ще вирішили розповісти про найбільш оригінальні та романтичні пропозиції.
Так, команда «ФУКК» збирає дивовижну ногу з сімейних альбомів різних людей. Хлопці можуть підібрати щось цікаве з цього списку і використовувати його пізніше. І незрівняні дівчата можуть лише почекати свого князя, який обов'язково придумати щось кулера!
вона не бачив, що збиралася за спину, поки вона виглядала на фотографії.
Який сюрприз!
Відмінна пропозиція в піску.
«Знайди до мене двері, які привели до катоку. Там я побачила червоному килиму і на ньому було кільце.
Я думаю, що вона вже зайнята.
Після закінчення забігу 5 км, він опинився на коліні, і ми вирішили розпочати власний забіг.
Пропозиція на картоплю Чіп Рок, Каліфорнія, США.
Цей романтичний кинув сотні кульок, як в Up і попросив для моєї руки і серця!
р.
Пропозиція на основі відомого анімаційного серіалу.
197075
Я можу побачити її з літака...
Вулиця мистецтва...
р.
«Мій хлопець грає в гуртожитку. Коли він запитав мене, щоб повернутися назад, я не мав ідеї, що він запропонував мені перед шанувальниками 7,000.
«Ми прогуляли пелюстки троянди. Поки він почав грати в скрипку і попросив мене бути дружиною. й
999 р.
Пропозиція в середині озера.
«Ми були оточені горами. Не була душа навколо. Я відчув, як я був в казковій країні. й
І все почалося так добре...
Собачка - найкращий друг!
Відсутність у мові Troll, Норвегія.
«Я почав приїхати досить крутий кліф, але Андрій почав говорити про те, що цей похід нагадав йому наших відносин, він отримав на одному коліні і запропонував мені. й
«Ми були в найбільшій печері світу. Я отримав на одному коліні і запропонував мені подругу, з ким ми разом 6 років, щоб стати дружиною.
Так, команда «ФУКК» збирає дивовижну ногу з сімейних альбомів різних людей. Хлопці можуть підібрати щось цікаве з цього списку і використовувати його пізніше. І незрівняні дівчата можуть лише почекати свого князя, який обов'язково придумати щось кулера!
вона не бачив, що збиралася за спину, поки вона виглядала на фотографії.
Який сюрприз!
Відмінна пропозиція в піску.
«Знайди до мене двері, які привели до катоку. Там я побачила червоному килиму і на ньому було кільце.
Я думаю, що вона вже зайнята.
Після закінчення забігу 5 км, він опинився на коліні, і ми вирішили розпочати власний забіг.
Пропозиція на картоплю Чіп Рок, Каліфорнія, США.
Цей романтичний кинув сотні кульок, як в Up і попросив для моєї руки і серця!
р.
Пропозиція на основі відомого анімаційного серіалу.
197075
Я можу побачити її з літака...
Вулиця мистецтва...
р.
«Мій хлопець грає в гуртожитку. Коли він запитав мене, щоб повернутися назад, я не мав ідеї, що він запропонував мені перед шанувальниками 7,000.
«Ми прогуляли пелюстки троянди. Поки він почав грати в скрипку і попросив мене бути дружиною. й
999 р.
Пропозиція в середині озера.
«Ми були оточені горами. Не була душа навколо. Я відчув, як я був в казковій країні. й
І все почалося так добре...
Собачка - найкращий друг!
Відсутність у мові Troll, Норвегія.
«Я почав приїхати досить крутий кліф, але Андрій почав говорити про те, що цей похід нагадав йому наших відносин, він отримав на одному коліні і запропонував мені. й
«Ми були в найбільшій печері світу. Я отримав на одному коліні і запропонував мені подругу, з ким ми разом 6 років, щоб стати дружиною.
20 Неймовірно красивих міст, які приймають вашу дихання
Ця сцена проходила в московській аптеці, але всі повинні почути її!