12 фактів про Tom Hardy, один з кращих акторів нашого часу

До Тома Харді, доля нещодавно була дуже вигідною: фільми з його участю користуються великою популярністю, а сам актор «грає» в номінацію Оскар. Тексти пісень, а це означає: Він трохи дивний, але дивно людина.Веб-сайт Цікаві факти про Tom Hardy, що він сказав себе.

1,1 км «Мен завжди рубав мене. До точки, де я не можу піти в тренажерний зал. Через надлишок тестостерону я відчував слабкий. Я не відчуваю себе дуже легко. У нормальному житті я не відчуваю себе міцним, міцним і здатним нічого. Я не те, що я думаю, що людина повинна бути. Так ви повинні подивитися на себе, імітувати його і спробувати зрозуміти, як внести її в реальність. й

2,2 км На ромарах про свого феду з Чарлізом Тероном: «Чи не існує такої думки. Я думаю, що вона дамська красива. вона дивна. І я вважаю її однією з найбільш талановитих акторів нашого покоління.

3. У Про свою минулу залежність від наркотиків і твердих напоїв: Він дуже зрозумілий для мене, «Ви збираєте цей шлях, Том. Ви не можете повернутися назад. Все, що потрібно знати. Це повідомлення залишатися в моєму розумі для решти мого життя. Він допомагає мені почати нове життя. Я не задовольнив своє життя, поки я зіткнувся з ризиком втратити те, що було більш важливим, ніж просто поведінка. Непристойно, я дамну щасливу. Будь-який досвід, який кладе вас на межі смерті – якщо ви можете лише реалізувати, що це йому – залишить незліченну позначку на душі. Тексти пісень, а це означає: А потім ви будете відчувати сором'язливі, провини і страх для всього, що ви зробили до. Це рецепт, щоб звільнити себе від минулого і повернути всі хороші речі, які ви могли б мати. й

4. У Молодь Тома, яка виросла в богемній сім'ї - матері художника, батька сценариста, була дійсно бурхлива: до початку нуля він не виходив з реабра.

5. Умань Починав свою кар’єру у військовій драмі, граючи У.С. Приватний Джон Яновitch у телесері Брати в армії (2001 р.).

6. Жнівень Кінобюджет Hardy був у війні Ridley Scott's The Fall of Black Hawk (2001).

7. Про нас У 2003 році Харді був відзначений Премією Лондонського ювілею за видатний сценічний дебют у виставах на основі крові та в Аравії. Наступного року він також був номінований на премію Лоренс Олів'є за найперспективніший дебют 2003 року для його вистави в Аравії, ми всі Be Kings.

8. У «Я спілкувався з Чарлі Бронсоном через тюрма. Не допускається в кімнаті знайомств. У 55 році він вважається занадто небезпечним у приміщенні навіть з матір'ю. й

9. Навігація «Я відвертий і взяв наркотики. Вранці я здивився прокидати. Щодня те ж саме - Я очолився своїм близьким для моєї поведінки і, розуміючи те, що я зробив, продовжував.

10. На початку 2009 року Хардій голодував у фільмі Бронсон, який розповідає про життя в'язниці Карла Бронсона, який провів більшу частину свого дорослого життя в одиночній конфінації. Для плівки він отримав 19 кілограмів м'язової маси.

11. «Я завжди готовий до невдачі. Я людина - люди, які ніколи не досягають мети, вони встановлюють для себе. Тож я спробую щодня, щоб зробити щось краще, ніж я міг, хоча це неможливо. й

12. «Зовні я з'являю молодий, але на внутрішній стороні я розкопаю стару людину, яка потребує повної спокійності. Не пропустіть стару хаос. й

Сайт: www.zozhnik.ru