Походження інтернету Найцікавіші «Меми»

Дівчина arsonist

Мем'я, що кинувся в Інтернеті, була дівчина з неспішним поглядом на вогонь. Ситуація, в якій фото було взято насправді не так гріхів. Фотограф Дав Рот ходив з дочкою Зое і, помічаючи навчальні сесії вогнегасників, захопив дочку на тлі спеціально спаленого будинку.

Мій обличчя коли...

Роберт Даунс Вираз обличчя Jr. став однією з улюблених реакцій інтернету до компліменту «оригінал», обсесії або «йок для 300». Картина швидко поширюється в Інтернеті після фільму «Авангери», з якого був знятий знаменитий каркас.

Яка дитина?

Історія цього мему не менше епічної, ніж обличчя дитини. Картина - екран не з відео Asap Rocky, а з дитячого відео-тренінгу, який показує, як використовувати туалет. А замість очікуваних «опельних поціновувачів», ми чули «нав'язавшись від тебе.»

Ви не можете просто взяти його і...

Це з фільму «Лорд Кільця». Боромір, який з характерним жестом витертий фразу «Ви не можете просто взяти і взяти кільце до Мордора», зіграв англійський актор Sean Bean.

Актор Sean Bean в інтерв'ю з Radio Times прокоментував на популярному мему в Інтернеті «Ви не можете приймати ...» з фото в образі Боромир.

З якоїсь причини мої персонажі — Нед Старк у грі престолів або Боромір у Господньому рингу — відімкнений екран надовго. Я тримаю, що ви зателефонуєте їм, мене? «Ви не можете просто взяти напій» замість «Ви не можете просто приїхати до Мордора». Це мій ненав'язлива спадщина, ймовірно, він сказав.

Приїжджайте, покажіть мені...

«Ком на, розкажіть, скільки задоволення цього літа». Меме з'явився завдяки пострілу з 1971 року фільму Віллі Вонка та шоколадної фабрики з актором Gene Wilder. У Заході популярна версія з заставою «Ви повинні бути нові тут».

Успішна дитина

Картина, в якій мало Sammy затискається пісок в його кулак, щоб її з'їсти, сприймалася інтернет-користувачами як прояв домінімуальної природи дитини. На фото дали хлопчика по всьому світу популярність, який згодом допоміг йому врятувати життя батька: у віці 8 років Самми виріс понад 30 000 доларів для пересадки нирок для батька.

Сенсі трол

Це те ж саме шавлія, яка дає серйозну пораду, додавши її корекцію хінді. Меме не було виправдано: фото не філософа Конфуція, але засновника Айкідо Моріхайя Уесіба. За час свого життя він став героям багатьох легенд. У минулому столітті цей видатний японський чоловік був зарахований з можливістю піднятися над землею і стане невидимимимим. У ХХІ столітті Моріхай Уешиба здобула глобальну престижу, ставши легендою інтернету. й

Я гста

Мега Густа – один з найцікавіших осіб, оскільки його значення не лежить на поверхні, але відомі лише частини аудиторії. Як правило, це гранування обличчя використовується в комах, щоб висловити задоволення від чогось розпаду і зворотного зв'язку, він також вважається Me Gusta Face of the pervert. Дивись на цю обличчя, ви реальний гон!

Походження та використання Me Gusta

Перш за все, це мему було використано тільки у зв'язку з сексуальними переверсій, а пізніше почали використовуватися щодо всіх переверсій. Якщо ви вірили в Інтернет (детальніше про Mi Gusta в банті, на жаль,), то перший раз Me Gusta meme з'явився на 18 березня 2010 року і опублікував першу картину з цим оберненим обличчям Insert31990 з сайту DeviantArt. На жаль, мему розкинулися на форчани, як завжди, і підкорили інтернет, в тому числі і нашу частину.