Чому люди хворіють?

Привітання, моя родина! Багато людей дивують, чому люди хворіють. Я збираюся спробувати відкрити цю тему, виходячи з мого досвіду, працюючи з людьми, діагностувати їх, і цілющі роботи, на тонкій площині.
Найбільші маніпуляційні люди мають, що хвороба починається на фізичному рівні. Звичайно це не так. На фізичному рівні хвороба проявляється на останню хвилину. Де виникають захворювання?

Все це енергія. Навіть фізичне тіло є загальним і проявом енергії. Коли людина народжується, і це відбувається обов'язково, в якій сім'ї і з тими людьми, які мають спільні трансформаційні завдання на Землі або, як ми говоримо, карма, він вже несе певну програму як завдання, що і як він повинен трансформуватися, або, більш просто, що вчитися, в варіанті. Звичайно, є відбиток від минулих інкарнацій, у вигляді певних енергетичних полів, які вібрують навколо людини. Ці поля створюють певну вібрацію і формують реальність людини, відповідно до цих полів. На тонкій площині і, звичайно, як на фізичному площині, створюється ситуативна серія, в якій беруть участь люди з аналогічними коливаннями і завданнями. Інша реальність формується навколо людини, яка навчає його. Завдання людини для перетворення цих низькочастотних полів у високочастотні. Що це означає і що вона виглядає як на тонкому рівні? Простий приклад: нехай людина народилася і вібрує, як енергетика, як якість, як повторення, неможливість прощення. Природно, це поле буде вібрувати і створювати навколо нього певні ситуації і люди, які також проявлятимуть цю якість і мають її в своїй галузі, іншими словами, люди, які відступають. Як правило, батьки цієї людини також в'яжуть, з цією енергією, так що кожен буде відступати від раннього дитинства, або досить навчати. Коли людина відхилена і він реагує на те, що він відповідав з такою ж резиденцією, його енергетичне поле, на місці, де зміцнюється і накладається енергія. Вона отримує більший і міцний, що викликає ще сильніше хвиля і на фізичному площині вона виглядає як життєві ситуації, з більш сильними зловмисниками, які, до речі, також прийшли до роботи над ним. Ми не розуміємо, чому це відбувається протягом усього життя - ми просто посилюємо ці поля. Кожен раз людина потрапляє в ці низькі коливання, є шарування.

Які хвороби? Саме такі захворювання, як останні попередження, наслідок неоцінених уроків і впливу цих полів на фізичне тіло. Іноді, коли я дивлюся на людей на тонкій площині, виникає вже хвороба і знаю напевно, що якщо людина не змінює, вона незабаром проявиться на фізичному рівні. Навіть якщо ми думаємо, що людина хвора, тому що не їсти право, це не зовсім вірно. Людина завжди хоче їсти, що відповідає йому енергійно. І якщо людина вибрує на низьких частотах, то він хоче їсти низьковібраційну їжу. Анорексія, оскільки не існує енергетичного листування. Наша їжа завжди повинна підходити до нас.

І виходить, що якщо людина не може перетворювати цю невисоку енергію, він починає хворіти. Наприклад, він не дізнався про те, що він обов'язково отримає пухлину на фізичному рівні. Це прояв тих енергій, які я не міг трансформуватися. Ви напевно попросите мене Що про хворих дітей і тих, хто народжуються хворими? Звичайно, це спадщина минулих інкарнацій і вибір душі, щоб пройти цей досвід. Будь-який біль і хвороба очищаються і трансформуються, оскільки вони доводять людину усвідомлення своїх дій і життя в цілому. Ключове слово для всіх нас є усвідомленням.

Якщо ми не почекаємо хвороби як останнього попередження, але сьогодні ми навчимося жити свідомо, з розумінням, що ми самі і тільки самі формуємо нашу реальність на основі яких ми. Якщо ми розуміємо, що якщо ми не задоволені нашим життям, то проблема не в житті, але в нас. Ми енергійні, багатовимірні істоти і як ми вібруємо і де ми вібруємо, що ми маємо.

Як перетворити низьковібраційні поля? Дуже просто! Трансформація з високою вібраційної енергією. Вправа цих якостей і ті дії, які просто візьмуть вас на нові висококваліфіковані рішення. Замість відступу, покажіть прощення, замість гніву, доброти, замість прийняття. І так, всі ви повинні знати. Якщо ви не бачите себе, ви, ймовірно, побачите це у кого-небудь, що означає, що у вас є. Людина не може фізично ввести свою реальність, якщо у вас немає чого. Ми всі дзеркала один одному і допоможемо побачити справжню сутність всього.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Поступово, усвідомлення цього, людина змінює і йде на нові рівні життя. Вибрані поля очищаються, шар за шаром, і поступово ви почнете помітити, що світ не так поганий і люди в ньому теж. Ви побачите, що ваші оточення були замінені. Світ починає радіти вам. Ви знаєте, чому? Як ви починаєте радіти йому! Все це наше дзеркало.

Я люблю тебе, моя сім'я, і бажаю тебе усім розумінням!!!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное