517
Дівчинка забули кролика в готелі, а працівники дав йому незабутній відпочинок
Коли співробітники готелю Adare Manor в Ірландії виявили забутий диких кроликів, вони вирішили отримати задоволення. Перша фото іграшки на Facebook з в'язкою "Я втратив свій власник під час сніданку Adare Manor" стала настільки популярним, що персонал дав кролику 5-зірковий відпочинок!
Співробітники готелю продовжили постачати фотографії кролика на Facebook до тих пір, поки маленька господиня Кате Хоган забрав його вгору.
Concierge Claire намагається знайти свою сім'ю, в той час як ми весело в Adare Manor.
«Зайдіть до сніданку»
Я маю на увазі, щоб зупинитися у Adare Manor за ніч. Я сподіваюся, що господиня забирає мене завтра.
Я використовую для того, щоб провести сьогоднішній вечірній чай на Adare Manor.
«Хурра... Ми знайшли. Я залишаю ще одну ніч на Adare Manor і зайдіть додому завтра для свята.
Перед тим як залишити, у мене є час для масажу від Kate.
Виконайте з Claire, щоб розтягнути ноги після чаю.
753431 р.
Сім'я пізніше подякував колективу готелю за те, що догляд за іграшками.
Ось щаслива дитина з улюбленою іграшками.
, Україна
: рибакі.net
Співробітники готелю продовжили постачати фотографії кролика на Facebook до тих пір, поки маленька господиня Кате Хоган забрав його вгору.
Concierge Claire намагається знайти свою сім'ю, в той час як ми весело в Adare Manor.
«Зайдіть до сніданку»
Я маю на увазі, щоб зупинитися у Adare Manor за ніч. Я сподіваюся, що господиня забирає мене завтра.
Я використовую для того, щоб провести сьогоднішній вечірній чай на Adare Manor.
«Хурра... Ми знайшли. Я залишаю ще одну ніч на Adare Manor і зайдіть додому завтра для свята.
Перед тим як залишити, у мене є час для масажу від Kate.
Виконайте з Claire, щоб розтягнути ноги після чаю.
753431 р.
Сім'я пізніше подякував колективу готелю за те, що догляд за іграшками.
Ось щаслива дитина з улюбленою іграшками.
, Україна
: рибакі.net
Перший зовнішній вигляд на червоному килимі найвідоміших знаменитостей Голлівуду
LIGHTS ♪ Я вбити тебе ♪ :