10 розкішних цитат Winston Churchill .

1,1 км Розумні люди не роблять всіх помилок; вони дають можливість іншим шансам.

2,2 км Я завжди готовий вчитися, але я не завжди люблю навчатися.

3. У Успіх – це можливість пересуватися від неспроможності без втрати ентузіазму.

4. У Щоб поспілкуватися гарною жінкою, вона не буде падати від слів.

5. Умань Я завжди пішов з правилом: не бігти, якщо ви можете стояти; не стояти, якщо ви можете сидіти; не сидіти, якщо ви можете лежати.

6. Жнівень росіяни захоплюють міцність, і нічого не мають меншого ставлення до військової слабкості.

7. Про нас Ніколи не відмовлятися, нехай ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, не великий, не малий, не великий, не малий, ніколи не давати, якщо це проти відваги і загального почуття. Ніколи не відсмоктуються до сили, ніколи не відсмоктуються до явної потужності вашого супротивника.

8. У Коли я був молодий, я зробив це правило не пити краплі міцного перед обідом. Тепер, коли я старий, я тримаю правила не пити краплі міцного перед сніданком.

9. Навігація Якщо ви хочете досягти своєї мети, не намагайтеся бути конфіденційними або розумними. Використовуйте грубі трюки. Подаруйте ціль прямо. Поверніть і вдарив знову. Потім вдарив знову, з найсильнішим ударом плеча.

10. Я люблю свиней. На нас чекають собаки. На нас дивляться коти. Порося бачити нас як рівні.