Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Тепер послухайте Осо: Ви можете жити всередині або жити поза. Життєрадісна заміська кухня, що живе в бажаннях і амбіціях, отримувати гроші, можливості, позицію, влада, повагу і слави. Жива всередині означає, що є щось всередині, що робить вас щасливими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це те, що всі мудрі чоловіки сказали. «Щоб жити всередині – бути щасливим, і жити поза – бути нещасливим. Якщо чоловік живе поза, він не може знайти щастя, але це стосується життя.

Але людина виходить за межі, щоб прагнути щастя, і в той же час він встановлює умови. Він каже себе, «Я буду щасливий, якщо:» Якщо я отримаю це, якщо я це зробити, якщо я отримую його... По-друге, якщо він не отримує або не робить те, що він думає, принесе йому щастя, він не може бути щасливим, тому він має обмежене само і щастя.

По суті, якщо ви хочете бути щасливими, немає куди піти. Де ви йдете, що ви самі, що ви робите, це все пошук щастя назовні, і щастя, знайдене назовні, також втратили назовні. Щоб жити в самому серці, в джерело щастя, що незалежні від умов зовні. Жива в межах, де ви, і тільки тоді можете щастя.

Ніщо поза ви можете дійсно задовольняти вас. І це можна легко побачити з прикладів власного життя: ви завжди хочете щось інше, розумові проекти щастя на щось інше поза. Це нескінченно. Ви не збираєтесь з вашого центру, вашого серця, вашого джерела, щоб захопити невибагливе щастя з-за кордону, тим самим позбавляючи себе від можливості отримати реальне щастя, яке знаходиться в межах. Життя Марії: Поклоніння Пресвятої Богородиці

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.