Чому люди дивляться? Деградація емоційних потреб

Діти іноді просять дуже прості питання, які дорослі важко відповісти. Коли мій дочка запитав мене, чому люди іноді дивляться, я думав, що я можу легко відповісти на це, але я був серйозно помилився. Відповідь не так легко. Я сподіваюся, що коли вона виростає, вона попросить мене, що питання знову. Що я писав нижче, допоможе їй в її мислення.

Основна потреба людини – це необхідність любові та безумовного прийняття. У серці людини є сильний бажання бути любим безумовно, просто за факт свого існування. Коли людина входить до світу, він шукає своє місце в Всесвіті. Він хоче відчути себе частиною Всесвіту. Участь у світі в іншому випадку можна назвати змістом життя. Значення життя - це те, що підключає мене до світу, завдяки якому я відчуваю, відчувати, і не просто знаю мій гідний. Ми починаємо наше життя, шукаючи любов і безумовне прийняття, і в ідеалі доставляємо любов іншим.

Що відбувається, якщо людина не знаходить сенсу в житті, якщо їх основна емоційна потреба закоханих і прийняття не відповідає? Тоді людина починає робити все можливе, щоб отримати визнання. Що виникає необхідність поваги. Якщо я не приймав і любив безумовно, то давайте їм любити мене за те, що я отримав. Любов має все: прийняття і повага, але тільки одна повага заважає душу. Повага без любові - холодне визнання інших осіб.

Але що відбувається, коли людина не поважалася? Якщо вони не цінують свої досягнення і не розпізнають їх переваги? Статус, гроші, полум'я перестає принести йому радість. Що відбувається в серці такої людини? Він хоче бути частиною цього світу. Як він виконав цю потребу? “Не поважати, щоб вони бояться, – відповідь. Тоді людина починає затвердити себе силою в світі. Груша - це спосіб отримання визнання і поваги. Суїциди, вбиваючи себе, підтверджують значення життя. Нерідко самогубство є таким чином, щоб привернути увагу і викликати страх і провину в інших. Але де є страх, немає любові і поваги, тому що ви не можете міцно отримувати те, що можна отримати тільки в подарунок.

Але що відбувається, якщо хтось хоче надихнути страху і не боятися? Як вписуватися в світ, якщо Всесвіт відхиляє? Хатред - це спосіб затвердження себе в світі, коли немає страху. У такій відчайдушній ситуації людина готова завдати шкоди людям і навіть знайти в ній зворотне задоволення від його потреби до любові і прийняття. Зробивши інші відчуття болю, така людина стверджує своє значення для свого життя.

Але якщо людина не завдає шкоди іншим людям? Що таке? Контемпт - це спосіб бути видимим для інших, коли немає страху або ненависті. Таку людину викликає відчуття розпаду, і це в цьому почуття, що він малює його значення. Зазвичай люди страждають, якщо вони розсіюються, але в цьому випадку контемпт і життєдіяльність інших дозволяє уникнути загальної самотності. Зрозуміло приниження себе в очах інших, людина підсвідомо шукає можливість отримати увагу і любов.

Ми створюємо, щоб відчути радість через любов. Як дитина навчається приймати любов своїх батьків. Коли серце дитини наповнене любов'ю, легше любити інших. Ми навчимося любити, і радість починає приносити дуже можливість любити наших дітей. У разі травми серця дитини він не отримав батьківської любові, тобто небезпеку дегенерації емоційних потреб. Замість навчання до любові, така людина може почати шукати інші способи заповнення порожнечі.

Не дивлячись на те, що в дитинстві вистачить любов і тепла. Ми залишимося з тим, що наші батьки не отримали багато його як діти. Так є інший спосіб. Ця подорож довга і складна. Вчимося дарувати іншим людям, що не вистачає в дитинстві: любов, прийняття, тепло спілкування людини.