544
Як стати нормальною особою
В іншому день клієнт каже мені з викривленням шейму:
до Немає нормальної людини їсти чіпси в вході безпосередньо з сумки. Ви, наприклад, не робіть це напевно.
Приходьте На мій погляд, якщо ви їсти чіпси, це так - в в'їзді, щасливо, таємно від родичів, оббиваючи сумку і облизуючи сіллю від пальців. Що ще шкідливий, клейтамат натрію, спеції? Давайте клацнути їх. Ну, як ви замовляєте їсти чіпси - ножем і виделкою, з порцеляною?
Але це не про чіпів. Про ці міфічні «нормальні люди».
Я чую про них весь час, і найбільш суперечливі речі. Вони люблять привиди, що надходять від скрізь.
Нормальні люди ніколи не їсти щит. Нормальна особа не дозволить собі розшукати. Або навпаки: нормальна людина не турбує дієти і все це неспроможність. Нормальна особа не проживає у дитини в публіці. Нормальна людина не втомилася дітей і займається їх розвитком.
Нормальна людина не дозволить жити в такому профілі. Нормальна людина буде прагнути до чогось, соціалізації, і не покривається в форму будинку. Нормальна людина не працюватиме за це гроші.
Нормальна людина любить вечірку. Нормальна людина не витрачає часу і грошей на шини, але тільки на навчання і спорт. Нормальна людина приклеїть календарі пологів. Нормальна особа заробила нормальну квартиру. Нормальна людина не розуміє Ні, нормальна людина, навпаки, не подумайте про групу жінки.
Не думайте про одяг, але завжди прекрасно виглядає. Марафони. Він говорить про всі відомі мови. Не має целюліту, він не потіє, він не зварився, він не краще, і це може їсти нігті.
Особливо коли мова йде про почуття, нормальна людина досягне. Він проходить через життя сміється. Він завжди позитивний. Дубта відчужається йому. Він готовий ризикувати все в будь-який час. Він ніколи не кричущий, відчуває занепокоєння, страх або смертність. Він не зміщується дітьми, не болить ізоляцією, не засмічує пасоли з чоловіками. Він вразливий.
Не відчуйте себе як сказка на тиждень, я сказав. Скільки можна відчути, день? Половина години? П'ять хвилин? Ні, виходить, не на всіх. Я сміхався і переїхала. Я б «зловити це».
Відбувся нормальна людина, яку він закінчив університет. Як дізнатися? Бог знає. Сонце, щука команда.
Якщо у них є малюк. Як зрозуміти? Як це можна зрозуміти на всіх, якщо всі книги про материнство краще? І в найгіршому – сміливо лежачи, що ви чекаєте нескінченного щастя, іноді переповнені невеликим прагненням до сну?
Я уявляю. Нормальна людина, яка є нестійким тваринам.й Кадаурус. Голова кота, хвіст коня, одна нога з крокодила, інша з курки, і живить на нігтях.
І намагатися показати клієнта невідповідності. Зроби життєздатність кабіни. Що він реальний. Тому що реальність в одній площині, а «нормальна людина» в іншому.
В основному контур, який ми заповнюємо отруйним, каустичним хвостом.й Ваше ім'я В результаті такого психологічного маневру, як розщеплення, ми приписуємо все красиво до нормальної людини, він неприпустимий, ідеальний і має право на все. У вас є право жити, погубити його.й
Все, що залишається сором'язливим і патологічним. І хочу усадити, зникнути, розчинити.
Можна поглибитися і довше на носцистичного сорому, на наркозизмі сучасного суспільства, але ще раз.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми всі божевільні люди. В різному ступеній Ми отримуємо гістеричну, хвилюючись про несудимість, робимо помилки, і часто виникають проблеми, які приймають наслідки. Іноді ми відчуваємо себе дупу.
І в той же час ми всі нормальні.
Щоб змінити від аномалій особи до нормальної людини, потрібно лише зробити одну річ. Дуже просто. Але складний.
Ми повинні розширити межі цієї норми і включати їх в них.
Деякі нормальні люди не люблять вечірок та вечірок. Деякі з них дратують діти, інші батьки. Інші не можна заперечувати самі солодощі, але залишаються нормальними. Деякі люди лежать, щоб поголити ноги взимку, і п'ятий або десятий укусити нігті. Нормальні люди слухаються навколо. Кріплення. Вони не можуть впоратися з тривожністю. Вони не встигають приклеїти календар Оголошення. Вони їдають чіпси з сумки.
Нормальні люди роблять все, що ми робимо. Що мидоВони є. Майже всі правила сучасного світу не були закладені Мойсеями на таблетках, але були придумані відносно недавно, як целюліт і боротьба з ним. Ви і я набагато більше, ніж ці правила.
І, можливо, вони не варто, щоб спалювати шум?
Навігація Я збираюся писати дві лінії про чіпси.
Автор: Анастасія Рубцова
Попередній перегляд: bellablackbird
через www.etsy.com/en/listing/80634184/owl-print-illustration-print-giclee? ref=home_active_4