Дад не няня або помічник. Він повний батько.

Письменник і мама-of-six Rachel Tolson ділиться думками про те, як важливо батько грає в житті своїх дітей. Здається, що все в сім'ї ідеально і їх справа є досить винятком, але це те, як це повинно бути.

Сім'я Рахеля унікальна за деякими способами, адже шість дітей дуже рідкісні, але ми в середині цього.Веб-сайт Вони впевнені, що вони мають щось для вивчення. Після того, як батько є повноповненим батьком, не тимчасова заміна при відсутності матері.

«Ви знаєте, що це буде приємно, якщо ми проживали в світі, де люди, які «допомоги» доглядати за дітьми, не приступили до педесталя. Де чоловіки піднімуть дітей і піклуються про них, і не будуть вважатися чимось неординарним.

Я розумію. Суспільство ще в процесі створення гендерної рівності. Жінки продовжують захищати свої права на кар'єри, багато хто хоче мати робочі місця крім своїх будинків і дітей. Традиційно чоловіки були хлібобулочні, і жінки під керівництвом повсякденного життя, тому для чоловіків, догляд за потомою є щось нове. Але я відчуваю, що ми на правій трасі.

Я дуже щасливий у шлюбі. Але від 6:00 до 5:30, ми поділяємо батьківські обов'язки, і кожен для себе. Звісно, увечері і у вихідні дні ми проводимо все разом, але вихідні дні з дітьми завжди є кимось окремо. У мене є мій перший зсув: Я варив сніданк, запакуйте обіди для школи, вимити і одягати дітей, візьміть три в школу, а решта додому, де я затримую найменших і читати книги старшим. Моя людина бере на себе 12:30, коли вони засвоюються. Він грає з ними, йде на прогулянки, запрошує своїх друзів відвідати нас і допомагає дітям з домашніми роботами. Саме батько, який дивиться на своїх щоденниках і переконайтеся, що миття і приготування страв на шкільні обіди вже завтра. Він живить малюка, змінює діапери і переконайтеся, що діти знімають свої іграшки. По закінченню його переходу, коли будинок знаходиться в порядку, мій чоловік варить вечерю.

Хоча я ціную все, що він робить, я не думаю, що це надзвичайний. Він називається батькам.

Багато людей здивують нашу рутину. "Я дуже щасливий з чоловіком, він допомагав вам так багато, - сказав він.

Ми приймаємо рішення про шість дітей разом. Я впевнений, що я маю право розраховувати на свою допомогу, щоб мати можливість працювати.

Але є одне, що, ймовірно, робить чоловіка винятковим. Він розуміє, що моя робота зробила мене найкращою матір'ю для дітей. Він приймав його і радий слідувати кар'єрним прогресом.

Але коли він виглядає після того, як я можу заблокувати себе в кімнаті і писати кілька статей, він не няня. Коли я виходжу один раз на місяць і поспілкуватися з друзями в книжковому клубі протягом трьох годин і він сидить з дітьми, він не няня. Коли він готує вечерю або виходив з дитиною, так що я можу отримати більше сну, він не просто мій помічник. Він повний батько.

Друзі, бабуся і носини – помічники. Дад батькам.

Бажаю всім зрозуміти це. й

www.huffingtonpost.com/rachel-toalson/a-dad-is-not-a-babysitter-or-a-helper_b_8911878.html?ncid=fcbklnkushpmg00063