КОРЕКЦІЯ ПИТАНІЇ - РАДИ СИБІРСИ ТРЕВНІТЗ.

Помилки в харчуванні є причиною багатьох наших фізичних недуг. Ми зараз хворіємо, тому що ми займаємо дуже багато інших продуктів людей (65% від м’яса інших людей, імпортуємо багато бананів, апельсинів та ін.). Допускається лише 10% їжі, але 90% повинні бути власними. Якщо ми беремо на себе інші продукти харчування, ми порушуємо закон про екологічну сумісність, що є фундаментальним законом природи. Якщо ви годуєте північні сосни, люди не зможуть адаптуватися до кліматичних умов, де вони живуть, бо ананас несе інформацію від чужого клімату.

Наприклад, чай Іван в Тюмені містить в 6 разів більше вітаміну С, ніж в лимоні (240 мг% проти 40 мг% в лимоні), а в Продакшнарду цей показник вже 20 разів більше (810 мг%). Це, рослини, що знаходяться на півночі, чим більше вітамінів вони зберігають (десяти разів!) ніж на півдні. Тому неможливим для північників їсти південні фрукти і овочі, ми ненав'язуємо себе, відкладаємо здоров'я підвіконня, бо порушуємо закон екологічної сумісності.

Найцікавіше, що наші предки знали це. Іван Терреible сказав в 1580: «Якщо ви хочете підкорити країну, імпортувати чужий продукт, то буде відтік енергії, люди стануть хворими, а хворі раби легше керувати». Чому ми забули? У своїй бібліотеці знаходилися 5,000 книг: якщо ви приносите чужий продукт, люди захворять. Що ми робимо.

Харчова ясна.

У нас є багато харчових сміття — Pepsi-Cola, Coca-Cola, Orbit гумка, Dirol — вони кладуть апартаменти в них, це дає багато ускладнень. По-перше, це зменшує розвідку (якщо мама використовує ці продукти, то розвідка дитини буде зменшена на 15%). Aspartame викликає головний біль, нудота, депресія, біль в животі, розмите бачення, біль у суглобах ...

Білий хліб кастраус.

Білий хліб називають катертовим хлібом, і так само, тому що він порожній. Якщо ми даємо дитині багато білого хліба, бункерів і т.д., ми передрослим здоров'ям. У Росії білий хліб з'ївся тільки на святах і неділях, весь решту часу вони виготовляють грубий хліб, в якому збережена оболонка зерна, в такому хлібі зберігається наша сила і здоров'я. Білий хліб викликає гемогліази, підвищує в'язкість крові і звідси підвищується артеріальна гіпертензія, порушується робота шлунково-кишкового тракту.

* Більше людей гинуть від білого хліба, ніж з туберкульозу.

У мене є 260 дітей в дитячому садку, і зараз я повинен замовити пшеничні проростки. Одного місяця ми даємо дітям вівса на молоці (лікуємо бронхі), потім овес на воді (лікуємо печінку), потім 3 тижні дають йод (3 краплі йоду на половину склянки молока).

Йод.

Йодін може бути п'яний всієї родини (3-5 крапель на половину склянки молока), курс 3 тижнів навесні і восени. Наполеон завжди дав іодину в його армію, перевірив всіх для щитовидної залози, тому що якщо щитовидної залози не працює добре, розвивається кретинізм. Йодін – ліки для інтелекту. У Росії 35% населення страждають від дефіциту йоду, не знаючи його. В школі складно навчатися, опанувати нові знання.

Прояви йодового дефіциту - дратівливість, пригнічений настрій, сонливість, боути невибагливого довгого, забудливості, погіршення пам'яті, увага, поява частих головного болю, часті захворювання холодних інфекційних захворювань, зниження рівня гемоглобіну.

Ім'я * Лоти йоду містять листя буряка і вошей, бур'янів.

Годівниця.

Сир - найсильніша лікарська рослина. Не дарма, що коти і собаки їсти її навесні. Пил містить кремнію (силікон зберігає кальцій) - це захист від артрозу, артриту ... Відчайдушний гострий слух, бачення, очищає шлунок, лікує гастрит.

За допомогою пшеничного грасу дуже простий: зайдіть пучок пшеничного грасу, вкладіть в каструлю (як би вам сподобалося) кип'ятити 10 хвилин і відкинути. Зробіть кашу, супи, що-небудь. Ви отримаєте кремній, який проведе кальцій. Ви можете виготовити борошно з коренів пшеничного горіха (ротів чистий, сухі, жирні) і випікати хліб. Скільки не годувати сиром або кальційними препаратами - це без використання, особливо з віком від прийому кальцію буде більше шкоди, ніж добре. Вам потрібно кремнію для збереження нормального кальцію.

Вітаміни.

Штучні вітаміни – це не лист або ягода, але синтетичні речовини, з яких ми маємо абсолютно ніякий захист, але ми не говоримо про це дітям або онукам. Вітаміни C - один з найбільш страшних вітамінів, 1 грам вітаміну С, який призначають лікарем, перевищує дозу в 25 разів! Для кожної таблетки вітаміну С необхідно пити 1 л води, але ніхто не говорить про це.

Вітаміни сприяють розвитку ракових клітин, і це говорить не тільки про вітамін С. В цілому пошук вітамінів, призначених лікарем, дуже схильний до здоров'я. Коли мама була лікарем, вона сказала: «Не довести вітаміни до дому!» Не пропустіть їх з рук. Тому що є рослини, є трави. Lice 4 рази більше вітаміну, ніж лимон є захистом від артрозу, артриту, гастриту, це щитовидна залоза.

Чому ми не збираємо верхівки моркви (це лікування геморою, судинними судинами), дно буряків, редисків ... повністю припинили зростаючі ріпи (це бронходилятор, допомагає печінці і все). Багато вітамінів містять обліпихи, але не ягоди, але листя. Не займаючись ягодами пряжки, вони протипоказані при холециститі, панкреатиті, міома. Найціннішим є листя обліпихи, вони є вітаміном більше 10 разів, і вони гальмують зростання будь-якої пухлини. Листя обліпихи слід заготовити на зиму для чаю, а також смородини і малини (листки малини містять природну форму аспірину).

Морська сіль.

Авісенна також заявила, що тільки морська сіль повинна бути використана в харчовому продукті (наприклад, 64 мікроелементи, 58 спільного з нами). Чому потрібна хлорид натрію? Морська сіль: Франція, Швеція, Норвегія, Голландія, Німеччина, Болгарія.
Перейдіть в будь-яку аптеку, беремо найдешевшу сіль для ванн, але без добавок, щоб не було календули, лаванди, ні жовтого, ні зеленого. Візьміть сіру сіль, сіріше, краще, вона має більш кремнію. Морська сіль можна додати в супи, кашу, солі.

Соля іодована. Потрібно їсти в один день. Відкрийте мішок, сьогодні з'їсти кілограм, адже завтра не буде йодину.

Смола і кора.

Ми зараз купуємо в Американській сосновій корі ("Pycnogenol", яка коштує 1200 рублів / упаковка), залишаємо всю кору на ділянках. З будь-якої сосни видаліть кору, подрібнити і заварити.

Як можна викинути ялинку? Лікування бронхів, очищення судин, це захист від артрозу, містить безліч кремнію. Позбавлення ялинки є злочином. По-перше, це втрачене життя. Ви руйнували життя дерева, щоб використовувати його для вашого здоров'я, попросіть прощення, як наші предки просили до. Кожна рослина, яка приймала, просила дозвіл від Бога і з трави, щоб зібрати її на користь людей.

Я кладаю fir з метою, тому що він зберігає голки протягом тривалого часу. Потім я нарізаю його на невеликі шматочки і покласти його в самовар, де чай вариться для вилучення смоли (можна витягти смолу в чайник). Смола - 5-6 разів більше вітамінів, ніж лимон (будь-які хвойники - сосна, ялина, ялинка, модрина). Аспен, верблюд, є природним аспірином. Ви завжди повинні мати грунтову кору з осені або попляра або верби в будинку. З м'яким холодом візьміть 1/4 чайну ложку аспен барка і пити воду, температура буде скидати. Aspen має антипіретичну, протизапальну, бактерицидну дію, аспен також широко використовується для opisthorchiasis, простатит, аденом простати, запалення нирок.

Що навчають в школі.

Наші тренінги Наприклад, про папороті в школі вони розповідають: як сформуються спори, спорани, як спори падають, утворюється густе. Але вони не скажуть, чому японські їсти папорони (700 тонн папороті ми щорічно поставляємо в Японію). Чому вони їдають папороті, які мікроелементи він містить, що це захистити від, чому японські живуть 30 років довше, ніж нам, не маючи абсолютно ніяких ресурсів?

Людина повинна знати, як використовувати рослини, як і коли збирати, як це. Чи потрібна систематизована інформація про систему, скільки тичинок і престилів? Показати дітей, як поводитися в саду, які можна використовувати, як використовувати однакову вошу, верхню моркву, пшеничні грани - це те, що потрібно навчитися. У кожному краєзнавчому музеї, крім кісток мамонта і побутового начиння, має бути підставка з лікарськими, харчовими і отруйними рослинами. Це перевага знань і знань. Як зберегти здоров'я тут, через що, як по відношенню до їх природи.

Традиційна медицина.

У Росії до 1933 року інститути все ще мали ботані, кожен лікар збирав довідковий гербарій (до кожної рослини записаний в якому віці, в яких захворюваннях, в яких кількості, які рослини служити). Болгарія тривала до 1996 року. Чому було видалено? Але ми мали найсильнішу магію. Тепер знову змія укусає його хвіст (має вже трохи більше одного разу), подивіться - це не крем, він виготовляється на травах. Чи можу я вірити? Я сумніваюся. Можливо, ви можете, але не завжди. Це кошмар, коли ми лікуємо народну медицину.

Традиційна медицина – це клінічний (тобто лікувальний) експеримент по собі (не на мишей і кроликів, але на себе), збережений в народній традиції. Медицина, яка сьогодні називається "традиційним" не наша медицина, це офіційна медицина. Традиційна медицина – народна медицина, традиція людей. Ми отримали скручений хребт. Хірудотерапія, масаж, ручна терапія і т.д. – традиційна медицина людей. Це те, що потрібно підняти його, бо він тестувався на людей протягом століть. Цей досвід слід вивчити, і ми вирішили з 1933 року, що ми живемо на таблетках. Скільки ускладнень роблять сучасні препарати?

Ім'я * Для порівняння, наша медицина тепер в 130-му місці в світі (під царем це було 8-е, під час війни 15-е). Японія займає одне з провідних місць, у них дуже цікава медицина: 50% лікарів призначають тільки трави, а 50% призначають як трави, так і препарати сучасного хімічного синтезу. Японська їсть 160 рослин і жити 30 років довше нас.

Зміна епох.

Входить в вік Акваріуса [у слов'янську традицію епохи Вовна]. Змінена астрологія, різна конфігурація зірок, різне поєднання і т.д., змінена енергія рослин. Василь Павлович Гох тестував багато трав для енергії. Виявилося, що тепер втратили свою енергетичну силу алое і толоканія. Ми рекомендуємо ці рослини тривалий час, вони мають однакову хімічну композицію, але в них немає енергії. Дуже міцна енергія набута яблуня, і збільшить його енергетичне повітря (навіть невеликий шматок повітря, що кидається в ванну, прибере негативну енергію).

Лідія Несторівна Сурина - кандидат біологічних наук, трав'янист, трав'янист з 40-річним досвідом роботи. Брав участь у трьох європейських з’їздах та ІІ Всесвітньому конгресі лікарів у галузі фізіології у Празі.

Автор книги «Ланди загоєння трави Тюмень».