ЖЕНСКИЕ ПРОСЬБЫ

Чому деякі жінки важко попросити чоловіків за допомогу, емоційний супровід тощо?

Хм. Виявляється, що в кожній несвідомій поведінці (scenario) є деякі підсвідомі переваги. Наприклад, я не запитую, але я буду робити це краще себе (посада «Я буду контролювати» або гра-конкурс я краще, ніж ви); але я не буде відхилений грубим словом, відмовою, забутістю, байдужістю; якщо він любить, він буде вгадувати, я буду радувати; я не буде приниження і так далі.

Але ось що відбувається. Для жінок є переваги. Є так багато. Вона:

- не йде на два або три або чотири. підтримувати психічне та фізичне здоров’я;

З кожним запитом, висловленим у власній тоні (і не скриптом, про це в одному з наступних відеозйомок, що називаються «Союз жінки»), покращується гормональний фон. Чому? А що вона нічого не надихає, пробуджує жіночу силу! Отже, жінка хороша, стає здоровіше з кожним, звичайно, свідомим запитом (завдяки, «завження» – це не шлях з роллю «Беггар», тобто з іншої серії);

Коли чоловік виконав жіночий запит, він благословив удачу в цей день. Як працює енергія великої кількості.

Кожен раз людина розкриває і зміцнює якості маскулінності, відчуває необхідність, героя, лицаря. Ну, це так само, як медомон!

Жінки з кожним запитом розкривається і зміцнює жіночність. Стати бажаним, коханим, крихким, ніжним, єдиним.

Етк.

Ця тема є величезною, не можна сказати «все про все» в одному відео, звичайно, ми говорили про загальні тенденції, ми продовжуємо розкрити її в інших відео. Переглянути новини

Практика домашня робота в відео.

Ми сподіваємося, що ви знайдете щось для себе!