593
Осо (Секрети життя)
Натиснувши кнопку, і ви реагували. Ви сердитися, стрибати на зловживач, і ви називаєте його дію?
Пам'ятайте, це не дія, це відповідь.
Зловмисник був оператором машини і ви був оператором машини. Натиснувши кнопку і ви почали працювати як машина.
Світла лампочка запалюється і відходить при натисканні кнопки. Те ж саме буває вам; вони вичерпають і відключають.
Ви відчуєте себе як повітряна куля, і ви починаєте відчувати себе чудово.
Потім другий проколів м'яча, і ви потрапляєте до землі без життя.
Ви не ваш власний майстер: будь-який може ізолювати, сумувати, гнів, небезпеки, недосвідчена, приводити вас божевільним.
А хто може похвалитися вами, піднімаючи вас на небо, ви відчуєте себе настільки великим, що навіть Олександр Македон нічого не буде в порівнянні з вами. Ви дієте за маніпуляціями інших. Такий ефект не вірний.
Одного дня Будда пройшов село.
Люди навколо нього почали гасити Ізоля. Використовуються всі різновиди слів одягу, всі ті маленькі слова з їх мейджера lexicon.
Будда стояв і слухав мовно і дуже уважно, а потім сказав:
Дякую за приїзду, щоб побачити мене, але я поспішаю. Я хочу доїхати до наступного села, вони чекали мене. Я не можу звертати увагу на вас сьогодні, але завтра, на шляху назад, ми будемо час поговорити. Завтра ви можете всі разом і розповісти мені все, що ви не були сьогодні. Тепер, якщо ви захочете мене, мені потрібно поспішати.
Селяни не вірили вуха і очі: ця людина залишалася ідеально спокійною і збалансованою.
Хтось не може стояти.
- Чи є ти глухий? Ви не відреагуєте.
Будда відповів:
Якщо ви хочете відповісти, ви прийшли занадто пізно. Ви повинні мати десять років тому, то я б сказав вам.
Але протягом багатьох років я дізнався, що не підшлунав провокацій. Я припинив бути рабом, я став мій майстер.
Я хочу, щоб не хтось інший. Я живу в гармонії з душею.
Ви не можете змусити мене робити що-небудь проти моєї волі.
Я не відреагую тебе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Але особисто, я не приймаю свої образи, і доки я починаю їх сприймати, вони залишать порожній звук.
- Позбавити горіння в р. Вона загорнеться, поки вона доторкнеться води. Як тільки він доторкнувся поверхні, річка виведе її.
Я перетворилася на ріку. Ви кидаємо у мене. Вони сповнені вогню, але коли вони досягають мене, вогонь виходить в мій клас.
Устілки більше не здатні спалювати мене.
Ви кидаємо гілочки, впадаючи в тишу, вони перетворюються в квіти.
Я, як мій серце каже мені.
Осо (Секрети життя)