Явище Данила Таммета, аутистський геній, який вразив весь світ

Після того, як частина виставки реальності, він навчився ісландці на тижні, майже перед шокованими глядачами. Я, дійсно. Сайт хоче познайомити вас з Данилом Тамметом, високофункціональним аутистичним савантом. Він легко відтворює до 22,514 десяткових місць у Пі, знає принаймні десять мов, пише книги, малює. Не можна впоратися. Його інтелектуальні здібності дійсно неймовірні.

Він не відрізняється від звичайних людей. Але він аутистичний. Або ж, високофункціональна аустика. Ця умова досить рідкісна, лише десять відсотків аустики мають навички. Ці люди мають неймовірні розумові здібності, Але в той же час вони не мають уявлення про суспільство, адаптацію і виживання.

Стан Данила Таммета навіть рідко. На відміну від інших савтанів, він має самодостатність. Як правило, люди з такими здібностями не можуть говорити про свої дії, знання просто попсує їх розум. Ні, ні вчені не можуть пояснити його. Але Таммет може описати те, що він бачить у своїй голові.

Нерідко коли люди зустрілися з ним і дізнаються про нього, Таммет бачить, що є певна незручність. Майже кожен хоче запитати щось. І вони зазвичай запитають мене, щоб відредагувати деякі тексти, або вони говорять про кубічні коріння. Але він не схожий на розрахунковий показ. Цікаво, як працює його розум. Він вважає, що наше особливе сприйняття в серці, як ми отримуємо знання. Виявляє, що естетичні суди, а не абстрактні аргументи керівництво та форму процесу, за допомогою якого ми дізнаємось, що ми знаємо.

У віці чотирьох років хлопчик постраждав епілептичним нападом. З цього моменту він став Дивитися цифри як унікальні форми з текстурою і кольором. Його сприйняття світу повністю відрізняється від звичайного. Наприклад, спалах білого світла. Шість - це невеликий і дуже сумний чорний отвір. Три зелені. Чотири сині. П'ять жовтий. Його світ слів і чисел змішують з емоціями і характером. Але цікавим є те, що коли Даніель додає числа, він не потрапляє в процес обчислення, він не повинен думати. Його відповідь є миттєвими зображеннями. Два форми, які об'єднуються між собою, щоб створити новий.

Він часто відображає об'ємні фігури, де простір, утворений між ними, створює нову фігуру, яка стає результатом роботи. Він дуже обробляється з номерами. Вони люблять справжні друзі. Таммет піклується про них і відчуває особливу емоційну прихильність до них. Вона звучить дивним, але як це дивовижна людина говорить, це не просто інтелектуальна сторона своєї особистості. Що він з числами в голові все себе.

На жаль, цей талант часто стає тільки покаранням. Мозок Таммета до всього, що відбувається. Так, поїздка в супермаркет перетворюється в нескінченні розрахунки для нього. Кожен склад фруктів або овочів, кожен цінний тег, довгий викладання товарів створює тумульний інтелектуальний процес, який він не в змозі контролювати. Він не може залишити магазин, поки він не підрахував. З тієї ж причини він ніколи не ходить на пляж біля якого він живе. Занадто багато гальок. І ідея, що є проблема, яку він не міг вирішити, приносить Даніель майже фізичні болі.

Його мозок не може без чіткого плану і ідеального замовлення. Всі його дії протягом дня обов'язково побудували дизайн. Все, що він відповідає і відбувається за певними годинами. Щодня він повинен мати обід одночасно, або пити чашку чаю. Через це він ніколи не буде працювати в штаті.

«Я не зможе відчувати себе комфортно в університеті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я буду намагатися знайти роботу, яка замовлення, логічний, тихий, прийнятний спеціально для мене, сказав Даніель Таммет.

Він не хоче відчувати себе як бездоповідна людина, яка сидить навколо шиї батьків. Так Даниїл Таммет поставив свій власний веб-сайт, де він пропонував себе як тент. Розроблено індивідуальну методологію для викладання іноземних мов, яка відповідала тим з різних країн. Також навчає приватних клієнтів первинних обчислювальних навичок. Він зробив його фінансово незалежним від своєї сім'ї. Але не забудьте, що він є аутистом, і в усіх інших сферах життя він завжди потребує допомоги.

По-друге, щоб вивчити природу сприйняття, спосіб різні види світоглядів створюють абсолютно різні види знань і розуміння, зроблені Данила Таммета талановитого письменника. Це не тільки математичні вершини, які підлягають йому. У 2008 році Американська асоціація лібрирів назвала книгу. "Борн на Синій день"Найкраща книга року для молодих людей. Його інші книги, "Вибір величезного неба"Найширша публікація в багатьох країнах.

Автор: Анна Баклага, джерело журналу «Diletant».

Веб-камера