СИЛА РОДА, ПОЧЕМУ ЕЕ ЧУВСТВУЮТ НЕ ВСЕ?

Напевно, кожен хоче відчути себе за спиною силою і підтримкою його Роду. Кожен хоче зберегти, помножувати і пропустити, що вони повинні їх нащадків.

Що ви очікуєте від вашої сім'ї? Що це означає для вас, і що це означає для вас? Давайте відповімо ці питання, а також намагайтеся зрозуміти, чому Род не допомагає кожному.

Рід в першу чергу живе дерево, структура, живе відповідно до власних законів і головне для роду полягає в тому, щоб вижити і розмножувати свою міцність, виростити з невеликого дерева в могутнє дерево, а потім виростити в ціле Гроу.

Кожен з живих людей має знання та силу, а також мудрість, любов, удачу, благополуччя та інших ресурсів. Ці ресурси були розроблені і набуті протягом століть і тисячоліття. Він може відродити його, єдине питання, скільки це буде коштувати. Всі ресурси розподілені серед членів сім'ї.

Нерідко я чую від людей фрази: «збір не працює», або «є сім'я, але немає грошей», «не гроші», «не діти» або «діти вмирають в дитинстві», «Я збуджу, я ходжу, і все падає окремо, нічого додає»... Чому це? Чому так багато хто з нас тепер може похвалитися такою ситуацією?

Все просте, в попередніх поколіннях накопичується багато руйнувань (гори, звинувачення, резиденції тощо). Цей деструктивний матеріал охоплює всі витрати генеалологічного характеру – ресурси, накопичені раніше.

Це негативність накопичилося не менше 2000 років, хоча Родос постраждав від більшості останніх 300 років. Як це сталося, і чому ми не будемо говорити зараз є предметом трохи іншої статті.

Головне, щоб зрозуміти, що ніхто не крім тих, які живуть сьогодні зможе звільнити джерела від рубла. Якщо ви не розумієте його і дійте, ваш рід буде висихати.
Основою ресурсообігу можна вважати потік любові, навколо якого утворюються інші витрати.

Якщо потік любові в сім'ї заблокований, то не варто чекати добробуту в широкому сенсі слова (коли все в житті досить і душа щаслива, і ви перебуваєте в стані доброти, і в вашому місці). Необхідно почати очищення цього потоку, а потім поступово працювати з іншими ресурсами.

Тепер ми намагаємось зрозуміти, чому The Rod зупиняється на допомогу деяких своїх членів, забороняє їх, чому деякі родичі менш і менш розвинені, а інші все опинилися окремо.

Я вже сказав, що базовий потік - це потік любові. Важливо. Чим менша любов в сім'ї, тим менша кількість родичів життя гладка і складна. Ті родичі, які посилюються натягувати потоки, і тих, хто слабкіше залишаються ні з чим. Це перший фактор.

По-друге і перед тим, що ви нічого не робимо для стержня. Справа в тому, що ви прийшли на певну платформу і всі ваші надані є заслугою, принаймні для вашого поточного втілення.

Таким чином, незважаючи на те, що Rod перекриває витрати. Чому ви запитаєте? Коли людина не дотримується своєї долі, влада витікає з сімейства.

Пам'ятайте, що я сказав про завдання Рода? Вижити і виростити в могутнє дерево. Клан заблокує потоки людини, які налаштовують себе завдання примноження багатства Роду, навіть несвідомо.

Сім'я надає всім дітям і допомагає, тільки важливо реалізувати себе як дерево сім'ї, важливо реалізувати своє справжнє призначення і зайняти своє місце в сім'ї і житті. Це лише перший крок духовного вдосконалення.

Людина - це ходьба дерево. Коли людина вважає себе як дерево Роду, він ніколи не заблокує струми, які годують і виростуть його. Коли людина займає своє місце, він є значенням до роду, тому що таке відділення роду є живим, веде потік і передає їх далі, зберігаючи і розмножуючи.

Він відновлює ієрархію в межах своєї сім'ї. Він починає годувати струми своїх предків, він проводить їх і ділить їх з усіма родичами, які проявляються (живо) і передає ці витрати на нащадки.

Ось образ здорового дерева, дерево здорове, коли соки проходять неоцінені по всій дереві, потім дерево красиве, пишне і насичене фруктами, які символічно можна назвати нащадками.

Ось рецепт для вас: допомогти вашим предкам звільнити струмки від закупорок, потім ви будете мати силу, і захистити силу, помножувати його і перенести його на ваших нащадків, навчити їх захистити свою сім'ю, знання Роду, мудрість Роду, потім вони зможуть зберегти свої багаті. Пам'ятайте, що багато сил приховано у всіх живих родичах, тому важливо дотримуватися їх.

Якщо ви не їсти хоча б один раз на рік на одному столі, ви вже не родичі, сімейні зв'язки загублені і дерево розщеплюється, він перестає бути єдиним цілим.

Може твоїй родині!