Чому наше майбутнє залежить від читання і фантазії

р.

Кредит Neil Gaiman

Якщо у вас є математичні друзі, які запитують вас, чому читати фантастику, дати їм цей текст. Якщо у вас є друзі, які переконують вас, що всі книги будуть скоро електронні, дайте їм цей текст. Якщо ви не пам'ятаєте про теплих (або навпаки з жахом) поїздок до бібліотеки, читайте цей текст. Якщо у вас є діти, прочитайте цей текст з ними, і якщо ви тільки думаєте про те, що і як читати з дітьми, особливо прочитайте цей текст.

Для людей, які вони знаходяться на боці. Яка декларація відсотків.

Я збираюся поговорити про читання і як читання фантастики і читання для задоволення є одним з найважливіших речей в житті людини.

І я, очевидно, дуже дивний, бо я письменник, письменник фантастики. Я пишу для дітей і дорослих. За 30 років я зроблю живу з словами, переважно роблячи речі і писати їх. Хочу зацікавити людей читанням, у людей читання фантастики, у бібліотеках та бібліотекарах, які існують і просують любов читання та існування місць, де можна читати. Так я знаходився як письменник. Але я набагато більше дивився як читач.

Одного разу я був в Нью-Йорку і я чую розмову про будівництво приватних тюрм, які є бумінг-індустрією в Америці. У тюрморті необхідно планувати його майбутній ріст - скільки буде потрібно багато фотокамер? Яким буде кількість ув'язнених в 15 років? І вони виявили, що вони можуть прогнозувати все це дуже легко за допомогою простого алгоритму на основі опитувань про те, що відсоток від 10 і 11 років не міг прочитати. Звісно, він не може прочитати для свого задоволення.

Не існує прямої залежності від цього, не можна сказати, що не існує злочину в освітленому суспільстві. Але відносини між факторами прозорі. Я думаю, що найпростіше з'єднання стебла з очевидних:
Відомі люди читають фантастику.

Урок має два цілі:

• По-перше, вона відкриває вашу залежність для читання. Що потрібно знати, що відбувається поруч, бажання перетворити сторінку, потрібно триматися навіть якщо це буде важко, тому що хтось в неприємності і ви повинні дізнатися, як це все закінчиться... це реальний диск. Ви дізнаєтесь нові слова, подумайте по-різному, продовжуйте рухатися вперед. З`ясуйте, що читання – це задоволення самі. Після того, як ви зрозуміли це, ви на шляху до постійного читання.

• Найлегший спосіб забезпечення грамотних дітей піднято, щоб навчити їх читати і показати їх, які читання весело. Простіше, щоб знайти книги, які вони люблять, доступу до них, і дати їм читати їх.

• Для дітей, якщо діти хочуть читати їх і шукати книги, адже всі діти різні. Вони знайдуть історії, які хочуть, і вони підуть в історії. Не збивається і забивається для них. Відкриваємо дитину. Не пропустіть дітей від читання, тому що ви думаєте, що це не так. Література, що вам не подобається, є шлях до книг, які ви можете замовити. І не всі мають однакового смаку.

• І другий, що фантастика створює емпатію. Коли ви переглядаєте відео-шоу або кіно, ви подивитеся на речі, які відбуваються з іншими людьми. Прозування - це те, що ви виробляєте з 33 літер і ручна відмітка, і ви поодинці, використовуючи свою фантазію, створюйте світ, збільште його і подивіться на інші очі людей. Ви починаєте відчувати себе, щоб відвідати місця і світи, які ви ніколи не знали. Ви дізнаєтеся, що зовнішній світ також ви. Ви стаєте кимось іншим, і коли ви повернетеся до свого світу, щось у вас буде трохи змінити.

Empathy є інструментом, який об'єднує людей і дозволяє їм бути більш, ніж нарцистичні лонери.
Ви також знайдете в книгах щось важливе для життя в цьому світі. І тут: світ не повинен бути таким чином. Що можна змінити.

У 2007 році я був в Китаї, на першій вечірці затвердив наукову фантастичну фантастику та фантазію. В одній точці я запитав уряду офіційну: Чому? Після того, як НФ не було схвалено протягом тривалого часу. Що змінено?

Це просто, він сказав мені. Китаянка зробила великі речі, коли вони були надані схеми. Але вони не поліпшили або вражають себе. Вони не заважали. І так вони відправили делегацію до США, до Apple, до Microsoft, до Google, і просили людей, які запрошують майбутнє про себе. Вони виявили, що вони читали наукову фантастику, коли вони були хлопчиками і дівчатами.

Література може показати вам різний світ. Ви ніколи не були. Після того, як ви побували інші світи, як ті, хто їсти чарівні фрукти, ви ніколи не будете повністю задоволені світом, ви зростали. Неспроможність - це хороша річ. Незадоволені люди можуть змінювати і покращувати свої світи, зробити їх краще, зробити їх різними.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Не існує місця для читання дітей. Я щасливий. Коли я вирощував, я мав велику бібліотеку району. У бібліотеці звернулися батьки, які можуть бути перевезені на роботу під час свят.

Біблії свободи. Свобода для читання, свобода спілкування. Це навчання (що не закінчується днем, ми залишаємо школу або університет), це дозвілля, це притулок і доступ до інформації.

Я думаю, що це все про характер інформації. Інформація має ціну та точну інформацію. У зв'язку з історією людини ми проживали в момент відсутності інформації. Як отримати потрібну інформацію, завжди важливо і завжди варто. Коли висаджувати культуру, де знайти речі, карти, історії та історії – це те, що завжди було ціновано на їжу та в компаніях. Інформація була цінною, а ті, хто володів або замінив його, можуть розраховувати на винагороду.

В останні роки ми звернулися від нестачі інформації і підіймали глухість. За даними Ерік Шмідт, людська гонка тепер створює стільки інформації, скільки ми виготовили з початку нашої цивілізації до 2003 року. Ось близько п'яти екзобайтів інформації в день, якщо вам подобається номер. Тепер завдання не знайти рідкісну квітку в степу, але знайти конкретну рослину в джунглі. Щоб знайти те, що нам потрібно.

Книги – це спосіб спілкування з мертвими. Це спосіб дізнатися від тих, хто більше не з нами. Людство створив себе, розвивався, створивши тип знань, які можуть бути розроблені, а не постійно запам'ятовується. Є казки, які старше багатьох країн, казки, які здавали культуру і стіни, в яких вони вперше розповіли.

Якщо ви не знаєте про значення, культуру, мудрості. Ви відчуєте голоси минулого і завдати шкоди майбутньому.

Для дітей необхідно ознайомитися з нами. Прочитайте їх, що робить їх щасливими. Читать історії, які ми втомилися. Поговоріть про різні голоси, зайдіть їх, і продовжуйте читати так само, як вони навчилися робити це. Зробіть читання aloud момент єдності, час, коли ніхто не шукає на своїх телефонах, коли спокуси світу встановлюються біля.

Ми повинні використовувати мову. Розвивайте, вивчіть те, що нові слова означають і як їх застосувати, спілкуйтеся чітко, скажімо, що ми маємо на увазі. Не варто намагатися заморожувати мову, попередивши її на честь. Ми повинні використовувати мову як живу річ, яка рухається, яка несе слова, що дозволяє їх значенням і вимовам змінювати час.

Письмені – особливо дитячі письменники – мають обов’язки читачів. Ми повинні писати правдиві речі, які особливо важливо, коли ми пишемо історії про людей, які не існують або місця, де ми не були, щоб зрозуміти, що правда не те, що дійсно сталося, але що говорить нам, хто ми.

Після того, як література є вірною брехою, серед інших речей. Ми не повинні занурювати наші читачі, але робимо їх, щоб повернути наступну сторінку. Одна з кращих засобів для тих, хто читає небажано - це історія, яку вони не можуть відірватися від.

Ми повинні розповісти про те, що наші читачі вірять, порушують їх, забезпечивши їх, і втілюють мудрість, яку ми навчилися з нашого короткого соєврену в цьому зеленому світі. Ми не повинні проповідувати, лекцію, і порізати готову правду в горлі наших читачів, таких як птахи, які годують їх молодими черв'яками. І ми ніколи не повинні, за будь-яких обставин, писати для дітей, які ми не хотіли б читати.

Всі ми – дорослі та діти, письменники та читачі – повинні мріяти. Ми робимо все. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але правда полягає в тому, що люди змінюють світ і над ними, люди створюють майбутнє, і вони роблять так, вражаючи, що речі можуть бути різними.

Дивитися. Я серйозний. Стоп за хвилину і подивіться на номер, який ви перебуваєте. Я хочу показати, що кожен забутий. Все, що ви бачите, в тому числі стіни, було придумано в певній точці. Хтось вирішив, що це буде набагато простіше сидіти на стільці, ніж на землі, і придумав голова. Хтось мав дізнатися шлях для мене, щоб поговорити з вами в Лондоні прямо зараз, без ризику отримати вологу. Цей номер і всі речі в ньому, всі речі в будинку, в цьому місті існують, тому що над і знову люди роблять речі вгору.

Ми повинні зробити речі красивими. Не робити світ гірше, ніж це було перед нами, щоб не згубити океани, не переходити на наші проблеми до наступних поколінь. Ми повинні чистити після себе, і не залишаємо наших дітей в світі, що ми так любимо зіпсовані, роблять і зволожуються.

Як ми можемо зробити наші діти розумними. Його відповідь була простою і мудрою. Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, він сказав, що читати їх казки. Якщо ви хочете, щоб вони були розумними, читати їх більше оповідань. Він розуміє значення читання і уяви.

Я сподіваюся, що ми можемо надати нашим дітям світ, де вони будуть читати і читати, де вони будуть уявлятися і розуміти.

Ваш текст за посиланням. й