664
П'ять найважливіших правил життя Успішних людей
Ми думаємо про те, чи є дійсно чинники, які впливають на успішність людини та яку людину, яку потрібно досягти. Що таке Білл Гейтс, Річард Брансон і Oprah Winfrey? Річард Сент Джон, бізнесмен і мільйонер, провів масштабне дослідження, під час якого він інтерв'ю понад 500 найуспішніших людей світу, в тому числі відомих письменників, бізнесменів, дослідників. Упродовж 10 років досліджень Річард проаналізував результати та вивів 8 основних принципів успіху, а також описав їх у своїй книзі The Big Eight.
Веб-сайт Вони доводять вас найважливішими.
Найголовніше правило успіху полягає в тому, що ви любите. Багато людей незадоволені тим, що вони не вірять, що вони люблять заробляти гроші. У світі багато нереальних письменників або співаків, які працюють інженерами. Але якщо ви дійсно хочете досягти успіху, ніколи не боїтеся дотримуватися вашої пристрасті. Білл Гейтс сказав, що він почав програмне забезпечення, оскільки він любив його: Я ніколи не думав, що це зробить багато грошей. Я кохаю програмне забезпечення для навчання і був готовий це зробити за години. Успішні люди часто говорять, що це означає працювати. Тому що вони дійсно роблять те, що вони люблять і просто роблять гроші з неї.
Кожна людина, що передається самодостатньою, небезпекою. Деякі люди зупиняють його і вони скидають його навпіл. Успішні люди приносять до кінця речі, вони знають, як вдарити точку. Ми завжди хочемо бути успішними. «Ви не досягнете успіху, чому ви намагаєтеся?», «Ви серйозно думаєте, що цей випадок буде успішним?» – такі слова іноді заливають щодня. Вони підірвали впевненість у собі та сумніви в голові людини. Найголовніше, ніколи не дадуть впливу. Спробуйте і спробуйте, поки ви можете. Поверніть себе кожен раз. Тільки цей підхід допоможе виграти де інші втратити. Гольф зірка Tiger Woods також говорить, перш ніж кожен конкурс я збуджуся. Але кожен раз я тягнути себе разом і сказати: "Ви зробили це тисячі разів." Ви можете це зробити.
Третя особиста якість, поширена для всіх успішних людей, є вміння фокусуватися. Успішні люди зосереджені на тому, що вони роблять краще. Norman Jewison Вона сказала мені, я думаю, що все в житті залежить від вашої здатності зосередитися на одному і присвятити себе цьому. Я впевнений, що здатність зробити одне, що дає не тільки задоволення, але й відчуття впевненості. Ви не можете робити все відразу, тому вам потрібно орієнтуватися на ваші сильні сторони.
Одна з правил успіху полягає в тому, що людина і його робота обслуговують людей. Він повинен бути для людей і піклуватися про них. Послуга - коли людина не замислюється про особисте отримання. Сервіс, коли він хоче зробити більшість інших, щоб його продукт дійсно має значення. Якщо продукт не покращує життя людей, не приносить користь і не дає задоволення, чому нам потрібно це на всіх?
Кріс Кілхем просуває світ, вивчає та збираємо лікарські трави та рослини. Він каже, що моя робота полягає в тому, щоб служити людям. Я їду, щоб знайти природні і здорові речовини. Я можу зберегти і захистити дику природу. Я допомагаю місцевим населенням. Я все в сервісі. Це моє покликання. Це те, що приводить мене. й
Ще одним секретом успішних людей є те, що вони знають, як поставити себе на місці інших. Вони думають про те, які клієнти хотіли б, як вирішити свої проблеми, як діяти в таких і таких ситуаціях, щоб людина залишає задоволені. Вони хочуть зрозуміти, як відчувають інші люди. А коли людина розуміє, що інші люди потребують і як він може задовольнити його в своїй роботі, він не може допомогти, але стати успішним.
Генрі Форд - сказав він «Якщо є секрет в бізнесі, це можливість слухати думки інших і побачити світ власними очима. й Саме тому можливість поставити себе в місці клієнтів ще одну передумову для успіху.
На основі книги "Великий Віг"
Веб-камера