527
Немає, ми не повинні пити 8 склянок води в день.
Існує думка, що для здоров'я потрібно пити 2,5 л чистої води на добу, плюс або мінус половина літра, в залежності від ваги і фізичного навантаження. Всі ЗМІ говорять про те, що менше пити шкідливо, ви повинні пити навіть коли ви не хочете. Доцент і автор Аарон Е. Каррол каже, що немає наукових доказів.
Тим не менш, робота рекомендацій. Вони працюють, тому що вони грають на нашому страхі: якщо тіло не вистачає води, починаються серйозні проблеми зі здоров'ям.
Медичний журнал BMJ опублікував список популярних міфів про здоров'я, які кожен вірить в дев'ять років тому. Міф 8 склянок води взяв першу лініюй Стаття була широко поширена в Інтернеті, передрукована в відомих журналах. Через кілька років книга була опублікована на одному тему. Ефект нульовий: люди продовжують турбуватися.
Про те, що нам потрібно. Але більшість цієї води міститься в їжі, овочі, фрукти, чай і кава.
Якщо ви рідко спраги і хвилюйтеся, що щось неправильно з вами, не хвилюйтеся: ваше тіло буде сигналюватися до тих пір, поки ви станете зневодненням. І немає міцних доказів, що чим більше води ми п'ятаємо, очищаємо шкіру або здоров'я нирок буде. Для нирок зайва вода навіть шкідлива, їх можна «завантажити».
Потрібно пити багато води тільки тоді, коли наш організм з якоїсь причини активно втрачає воду: при хворобі, при надмірному потіні (що вже є причиною консультуватися з лікарем) або при інтенсивному фізичному витриманні.
Але ми виконуємо пляшку води з нами, щоб взяти ковпачок на графіку. З кожним роком зростає продаж пляшкової води.
Якщо ви відчуваєте спрагу, пити. Але близько 8 «ударних» склянок води в день не може думати.
На основі матеріалів nytimes
Переклад та адаптація Веб-сайт
Фотозвіт: Микола Генезин
Також важливо знати:
Скільки їжі необхідно їсти в часі
Ми не можемо використовувати для того, щоб насправді неправильно.
www.adme.ru/zhizn-nauka/rezhim-raboty-i-ucheby-k-kotoromu-my-nikak-ne-mozhem-privyknut-na-samom-dele-nepravilnyj-1042760/
15 текстових повідомлень від мотористів
Пара вирішила показати сина Європи і подорожувати 28,000 кілометрів