Фотооператор Rick Guest у своєму проекті Який лієс Бенеат виглядає за лаштунками, розкриваючи правду про те, що він коштує професійних танцівників, які їх відданість своїй роботі. Митці відомих балетних шкіл в цих фотографіях красиві в їх природності, а самі фотографії розкривають ще одну, більш виражену красу танцюристів.
Коли ми дивимося на ці фотографії, ми
Веб-сайт Після того, як знову ми переконалися, що за очевидною простотою і витонченістю танцю лежить виснажлива робота і неймовірна сила волі.
«Денс свідомо приховує всі неймовірні зусилля, які потрібно створити його. Але я думаю, що це несправедливе для танцюристів. Шукайте за лаштунками, ви зможете насолоджуватися танцями і відчути себе повагою художникам, пояснює Рік Гість.
Ще я фотографував танцюристів, чим більше я став обсесом їх витонченості і почуття балансу. «Моя повага для них як спортсмени, художники і звичайні люди вирощували тільки роки, так як я зрозумів, що потрібно для досягнення такого успіху», – говорить Рік.
.
Я спробував відкинути театральність, вирішив знімати свої маски і костюми, щоб показати танцюристів на сцені. Я хотів бачити, як мистецтво бере форму свого тіла, говорить фотограф.
476104
На основі: buzzfeed
Фото кредит: Rick Гість
через rg-books.com/