390
Життєве життя
Я купив фольгу на трюбі Базаар. Я купив його добре, ви не можете сказати. Я подарував їй три рядкові питання і ще два буми змін.
Але це легко сказати, йти! Прогулянка з Правдам не так легко. Хто знає. Це великий, дуже важко. Якщо ви приводите його, ви не будете йти, але якщо ви його проведете, як далеко ви його візьмете?
Фоол драгує його правду, зцілення. Це патологія. Після того, як це було сплачено.
Я ледь живу.
до Де ти був, Фол? Свою дружину вимовляє на нього.
Фоол пояснив все, щоб вона була, але він не міг пояснити одне: що це для, це правда, чому це необхідно, як його використовувати.
Трута лежить в середині вулиці, не сходження на будь-які хвіртки, а Фоля і його дружина тримають поради про те, як бути з нею, як адаптуватися до дому.
Вони не збираються. Що ви будете робити, немає ніде, щоб покласти правду!
- Го, каже дружина в Фол, продає свою Правда. Не запитайте, скільки вони дають, так багато і дрібно. Не використовуйте будь-яку сторону.
Фоол на ринок. Він стояв у видатному місці:
- Дійсно! З повагою! Хто правда?
Але ніхто не вдарив йому.
- Гей, народи! shouts Fool. - Візьміть правду, Я подарую їй назад!
до Ні, люди відповідають. - Ми не потребуємо вашої відповідальності. Ми не придбали.
Але потім мудрий чоловік підійшов до Фола. Він пішов з правди і запитав:
до Що, людина, ви продаєте правду? Скільки ви запитаєте?
- Трохи, трохи, фольга звучать. - Дякую.
- Спасибі? - Я почав думати мудро. - Немає, це трохи дорогий для мене.
А потім прийшов інший мудрий чоловік, а також почав оцінити. Вони одягнуті і вирішили купити одну Правда для двох. Що вони погодилися.
Вирізати трюстку в два. Виявилося два напівфабрикати, кожен простіше і зручніше всього. Таке півдня - це просто вид.
Вони йдуть на базар і кожен ревній з них. А потім інші мудрі чоловіки, на їх прикладі, почали робити собі півтрути.
Навколо людей зрізають правду, напівфабрикати вгору.
Це набагато простіше говорити один одному.
Коли ви скажете, "Ви можете сказати, ви можете сказати, "У вас є складний характер". Зіпсована можна назвати фольгою, лялькою фантастикою.
І ніхто не зателефонує нам, щоб вам було якомога більше!
Фоол каже: «Людина, яка думає своїми силами. й
Ось як ви порізати правду.
Кредит: Фелікс Кревін
Попередній перегляд фото: pinterest
c.pinterest.com/pin/279715826828914824/
7 сайтів, які покращать вашу англійську мову
20 котирування психолога Carl Jung, які допоможуть краще зрозуміти себе