7 сайтів, які покращать вашу англійську мову

Дорослим вивчати іноземну мову непросто. Робота, сім'я, щоденні хори приймають багато часу. І сниться дізнатися англійську мову стає все більш рожевим, і її виконання пересувається невизначено. Бізнес-тренер Вікторія Кучерчук розповідає про 7 елементів системи, які допомагають їй вивчати англійську мову легко і цікаво.

Веб-сайт Є ще один секрет вивчення мови: регулярність. Якщо ви працюєте протягом 5 хвилин на добу, то в наступному році ви відчуваєте себе більш впевнено. Успіхів!

Мова практики з грамотним носієм

testling.com є послугою, де ви спілкуєтеся з вчителями з інших країн.

Краса цього сайту є тут:

• Мінімальна ціна (припустимо, що я просто мав поговорити з освіченою людиною)
  • Англійська або американський викладач (вчительки з Австралії та Південної Африки з їх особливим вимовам)
  • Право на навчання (не легко збігатися з США).

Регулярно переглядайте безкоштовні відео уроки

engvid.com - відео уроки для студентів з різними рівнями володіння мовою.

Ресурс допомагає дізнатися, як поводитися і що сказати в різних ситуаціях: наприклад, як скаржитися на поганий сервіс або висловити симпатію на похороні.

Тут ви можете взяти тест, щоб дізнатися, скільки матеріалу заняття фіксується. Уроки поповнюються щотижнями.

Перегляд телевізійного серіалу англійською мовою

cucirca.eu - тут ви знайдете багато серіалів англійською мовою. Важливо вибрати серію до вашої кришки і на цьому інтересі, щоб заглибитися в діалог з задоволенням.

Ревізити деякі фрагменти кілька разів почути їх. Я перевірю слова, які я чую з словника. Якщо дуже важко зрозуміти, я дивлюся на цьому фрагменті російською мовою на іншому ресурсі, то я знову повертаюся на англійську мову і слухаю. І зацікавленість в подіях наступного епізоду і сезону спонукає вас виглядати далі.

News Blocks in Englishnpr.org - новини про міжнародні заходи.

Використовує конкретну лексику, яка навряд чи знайдеться в ділової літератури і в щоденному чаті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення.

Захоплення виступів спікерів на конференціях

ted.com - ресурс для натхнення, нових ідей та успішних публічних виступів.

Також має відмінну мовну практику. Ви можете переглянути субтитри (англійська або рідна мова) або читати текст мови як окремий файл.

Згадувати нові слова та вирази – це програма, яка допомагає вам запам’ятати слова та вирази за допомогою інтерв’ю. Ви можете завантажити та використовувати колекції для різних рівнів англійської. Ви можете додати ваші слова.

Ігрові способи дізнатися головоломка-англа.com є ігровим ресурсом, на якому ви навчитеся в розважальній формі для розуміння мови, фіксації граматики і поліпшення вимова.

Сайт має список розсилки з «вітамінами». Має безліч корисних мовних нюансів, які особливо важливі, якщо ви вже маєте підставу.

Дивитися також:
10 кращих вибірок Веб-сайт англійською мовою
15 каналів YouTube для вивчення англійської

через interesno.co/education/62a693523b71