Що не вистачає в організмі, якщо ви хочете солодкі, або жирні, або солоні і т.д.

Ви сидите там, ви не торкаєтеся нікому, і раптом ви хочете. Хліб з сіллю, шматочком ковбаси, сиром ... Згідно зі статистикою, 7 з 10 осіб з часу на часовий досвід переважної тяги для конкретної їжі. Відомий дієтолог Ковальков пише на цьому балі: «Якщо ми хочемо щось, то нам не вистачає!» Але що саме? й Веб-сайт Я знайшов відповідь на це питання. Так, якщо ви ...

Я хочу солоний.

• Зневоднення. Рецепт спалювання простий: пити більше води.
  • Відсутність хлоридів. Найчастіше їсти рибу і морепродукти в цілому, перемкнути до морської солі замість звичайної солі столу. Відкрийте для себе молоко кози.
  • Зосередок інфекції (найбільш ймовірні в генінарній сфері). Консультація фахівця.
Я хочу сметану.

• Корисна дієта – це дуже свіжі страви, такі як варене м’ясо / риба, картопля та молоко. Більше солі!
  • Дефіцит вітаміну С і відсутність магнію після токсикозу (у вагітних), отруєння, ослаблення імунітету. В'яжемо горіхи, насіння, бобові, і все буде відмінно.
  • З персистентним тягаром для солоної, можна запідозрити проблеми з жовчного міхура або з печінкою. Переглянути спеціаліста.
Я хочу гіркувати або різко.

• Стоп їжі тонн жирних продуктів! Гірко-грибковий корпус зазвичай «вагові» для засвоювання великих обсягів «жиру».
  • Якщо описана вище справа не є вашим варіантом, можливо, проблема шлунка, є труднощі з секретуванням і евакуацією функції.
  • Нерідко «милий» теж хочеться сп'яніння.
Я хочу жир.

• Підвищена фізична активність;
  • Ти не будеш.
  • І ось чому ви на дієті з тяжким обмеженням жиру.
  • Відсутність жиророзчинних вітамінів.
Що потрібно змінити.З часом регульована тяга для жиру призводить до зміни мозку і утворення звички їсти жир.

Як зменшити коливання жирних продуктів? Сир вівсяний, молочний і ферментований молоко (кеф, йогурт) продукти, капуста брокколі.

... І тепер це родзинка програми!

Я хочу деякі солодощі.

• Відсутність хрому, фосфору або триптофану (останнє особливо бракує хмарних днів). Купити хромові препарати в аптеці - і проблема тисячоліття з високим ступенем ймовірності буде вирішена.
Це загальні візерунки нашої гастрономічної фази. Якщо ви хочете отримати медичну точну картину потреб вашого тіла - перейдіть в хорошу клініку і пропустіть аналіз волосся для мікроелементів. Також перевірте для важких металевих солей.

через polezner.ru/chego-ne-hvataet-organizmu-esli-hochetsya-sladkogo-zhirnogo-kopchenogo-i-t-p/