Вона сказала мені, як вона підняла сина. У парі годин підтримують 3 млн осіб.

Що таке виховання? У нашому житті ми навчимося навчати своїх основних цінностей, це про те, що, нарешті, має діалог з дитиною, який ми підтримуємо багато років. Молода мама імені Нікола, яка живе в Сполучених Штатах, нещодавно розміщена в Інтернеті, в якому вона розповідає, як вона намагається підняти справжній джентльмен в сина. У короткий час ця історія збирала близько 3 мільйонів подобань і 500 000 акцій. Веб-сайт Я запрошую вас читати цю подію.

Колись місяць, мій 6-річний син забирає мене на дату. Він відкриває двері перед мною, штовхає голову вгору, говорить про свій день і попросить мене, як шахта пішли. Крім того, він оплачує за їжу з грошей, він заробляє, зробивши домашню роботу, і навіть залишає його на офіціантку на поради.

Я зробив це з причини. У процесі дізнається, як спілкуватися з дівчиною і яка дата повинна бути. Крім того, він поступово починає розуміти, як показати повагу дівчатам, він любить (до того, як вона є матір'ю).

Ми кладемо наші телефони біля (крім того, як я взяв цю фотографію) і сидимо навколо розмови про наш бізнес, плани та речі. Я навчаю його хорошими манерами і які сидять на смартфоні на дату - знак поганих манер.

Він дізнається вартість грошей і як його впоратися. Він також робить математику, коли ми додаємо вартість все, що ми хочемо замовити і переконайтеся, що він має ще 15 відсотків чаю.

Я знаю, що він ще молодий, але я впевнений, що він повинен навчатися зараз. Не дуже рано навчити дитину, щоб інші люди поважали, особливо жінки.

Дуже важливо для мене навчити сина, щоб поважати інших, тому що я приниження багато разів. Сьогодні багато чоловіків навіть не розуміють, як поводитися з жінками, в тому числі на дату. Я хочу знати, що мій син не буде одним з них.

Сценарій: Nikkole Paulun, перекладений Ofigenno.cc

Веб-камера