Ви ніколи не будете вашими!

На сайті публікується текст психологом та тренером Лідії Ахремчиком, в якому автор відображає, чи працює над відносинами, які занадто вразливі.До недавнього часу я думав, що якщо щось не працює у відносинах, то вам потрібно працювати на ньому. Можливо, вам потрібно відреставрувати щось в собі, послухати свого партнера, змінити деякі якості. Я навіть побачила деякі особистісні та духовні зростання. Звісно! «Все це наш вчитель. й

Звичайно, якщо він говорить, що ви самолюбитеся, то ви повинні довести: «Ні, ні, я для вас, я думаю, що ви.» Якщо він вважає, що ви кар'єру, то ви починаєте їздити: можливо, професійний успіх дійсно поганий. Якщо він каже, що він любить нефарбовані жінки в спортивному взуття, ви тільки починаєте носити макіяж, коли він не може бачити і купити щось комфортне, але не те, що вам подобається. Тоді всі ваші друзі стають пристойними один день, і ви дивитеся stupid TV шоу і ганчі.

Не існує особистого зростання. Дійсно.

Людина робить це для вас, тому що у вас є низька самооцінка і тому що ви дозволите йому це зробити. Ви не повинні будувати щось. Чи є у кожного вчителя? Бажаю, я дізнався, чому вам потрібен цей досвід, і з новими знаннями про себе, я переїхав. І до цього я помітив, що людина висить свої комплекси і очікування на вас. Позбавляємо вчителя зацікавити себе першим.

Що я говорю? Якщо в певній точці зв'язку ви раптом усвідомлюєте, що потрібно працювати на щось або побудувати щось, щоб пекти з такою людиною. Не ваш. Саме там, де вам потрібно, щоб закінчити його. Ви приймаєте у всіх своїх славах і загальність якостей, так і на наступній.

Так, є кризи. Відмінність полягає в тому, що ви обговорюєте, як використовувати трубку зубної пасти, або ви обговорюєте, як хтось повинен бути добрим. Першим є питання поведінки та взаємних угод, другий є особисті характеристики. І ось, якщо не то, це ніколи не буде.

Текст Лілії Ахремчик, джерело Kluber

Веб-камера