Мати розповів, як підняти сина справжній джентльмен

Мати 6-річного сина Nikkol Paulan поділилася на її Facebook сторінку доторкнувшись родинної традиції, яка допомагає їй підняти справжній чоловік. Ідея Nikkol була настільки популярною, що майже 3 мільйонів людей підтримали її.

Веб-сайт Вона ділиться доторкнувшись сюжетом з турботою матері і чудовим сином.

«Од місяць, мій 6-річний син забирає мене на вечерю. Він відкриває двері для мене, тягне крісло, коли я сидю, каже мені, як його день був, і просить, як шахта була.

Син сплачує рахунок за гроші, які він заробив домашню роботу і навіть радує офіціантку. Він навчає його, як лікувати дівчат і якісна дата повинна бути. Я розповідаю про те, як показати повагу жінці, що він любить, навіть як і його матері, що відбувається.

Під час вечері ми відключили наші смартфони та планшети та чат про те, що цікаво відбулося протягом дня, поділяємо наші плани. Я навчаю його, як поводитися на столі і пояснити, що це неприпустимо сидіти на дату з матір'ю або будь-яким іншим з його телефоном.

Моя син навчається розуміти значення грошей і як її обробити. Реформує математику, коли ми відраховуємо загальну вартість замовлення і відраховуємо від нього 15% на кінчики. Так, він ще маленький малюк, але я впевнений, що він повинен розуміти речі, як це зараз. Не дуже рано навчити дитину по відношенню до інших, особливо жінок. Я вірю, що дуже важливо навчити сина, щоб показати повагу.

Сьогодні, занадто багато чоловіків не мають уявлення, як лікувати жінок або як їх дати. Я щасливий, щоб мій син не був одним з них.?

через www.facebook.com/nikkolemtv/photos