Вчимося бути щасливими.

Р

Щодня на 10 хвилин, закрийте очі, надихайте себе позитивними конструктивними думками. Скажіть собі, Кожна клітинка в моєму тілі загоєна, очищена і відроджена. В крові легко і вільно, це чистий, свіжий, здоровий. Мої судини пружні, молоді, чисті, здорові. Мазок прекрасно працює. Всі органи знаходяться в відмінному стані і працюють нормально, вони здорові, чистий, свіжі. Щодня я отримую здорового, молодшого, міцного. Я отримую краще і краще щодня. Якщо ви вірите в ці слова і скажете їх ще раз (і це може бути не відразу, але це обов'язково вийде), то результат не буде довго в приході. Біблія каже: «На початку було слово». Слово – початок всього. Які наші слова та думки є, тому ми. «Я відчуваю, що я думаю про себе. й

Дізнайтеся, щоб зробити все, що ви робите з задоволенням. Коли ви їсти, коли ви їсти, подумайте не про те, як вона корисно і як її потрібно сатити, але тільки про те, що ви робите це для власного задоволення. Коли ми намагаємось насолоджуватися харчуванням, ми автоматично починаємо харчуватися належним чином, тобто, подрібнюємо його правильно, повільно, довго, повільно. Якщо робити фізичні вправи, подумайте тільки про своє задоволення. Не перевантажуйте себе, змушуйте себе навчатися, коли це можливо. Пам'ятайте, що тільки що робити з задоволенням корисно. Все ще погано.

Подумайте часто про те, що вам подобається. Але поведінка помилкових рад. Іноді людина думає, що їсти, він радує себе таким чином. Але це самовідчуття. Після того, як така "добра" зазвичай стає не на всіх радість і дуже погано для тіла і душі. Пам'яті:

Справжня радість полягає в тому, що радість, що проходить, залишає за собою приємну пам'ять і гарне почуття радості. Приклейте до таких рад і оберіть тільки такі насолоди для себе, які не перетворюються в погану сторону пізніше – ментальні і бодітні тони. І тоді все життя поступово стане радою.

Ви дізнаєтесь, що люди навколо вас погіршуються, ніж ви зараз. Вивчайте їх і надихайте їх вірою і оптимізмом. Але не бажайте їх з життю. Ви тільки зміцните його в своєму пальмі. Він буде мати силу, щоб вийти з його нещастя і захворювань. Вивчіть, щоб допомогти людям, які краще вашої здатності, але не за рахунок себе і ваших інтересів. Якщо ви допомагаєте іншим, не пошкодивши себе, ви допомагаєте собі.

Дізнайтеся, як ви добре, як ви робите, незалежно від того, як ви робите, що ваше здоров'я дійсно є. Що ми думаємо про те, що ми стаємо – не забуваємо! Але не ввімкніть свою поведінку в шоу-повіді, коли ви хочете, щоб інші показати, що ви робите добре. Це не для інших, але для себе, навіть самостійно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.