481
Шаманічна техніка повернення енергії.
Відчуття розмови з шаманом свідком. Він розповів про техніку відновлення втраченої енергії. Я буду писати від свого імені, я більш комфортний, але це не означає цитату.
Ви звикли до людей, тому що не вистачає енергії. Ви не потребуєте своєї енергії. Ви шукаєте енергію в них. Але ви не збираєтеся в потрібне місце. На складі минулого необхідно мати власну енергію.
Ми залишаємо багато енергії в минулому і майбутньому, і в даний час ми стаємо слабкіше.
Коли ми дивимося на захід, коли ми настійно бажаємо чогось, ми надішлемо нашу енергію на майбутнє. Коли подія відбувається, ми відчуваємо радість – це тому, що в даний момент ми зустрічаємо нашу енергію, яка надсилається в майбутнє. Але потім радість проходить, енергія витрачається, і це не з нами знову, але в минулому. Так що ж найгірше: ви відмовляєтеся від такої кількості енергії до події навіть трапляються. Якщо ви хочете щось, краще вкладати енергію в намір і дії, щоб досягти мети, ніж в бажанні і сни.
І, звичайно, ми залишаємо багато енергії в потоку життя через наш досвід.
Як отримати енергію з минулого.
Ви лежите, відпочийте і подивіться на зону дискомфорту. Він може бути дискомфортом в тілі, в емоціях, деяких тяжкості, болю, незручності. Тоді ви попросите який захід або ланцюг подій відповідає цьому дискомфорту, і ви передаєте на місце, де це відбулося, в даний час десять. Це, ви йдете на місце, де відбувався бажаний захід. Якщо будинок знищений, ваша енергія буде на деревах, скелях і т.д. Далі ви йдете на це місце. Ви не зацікавлені люди, речі, які там, ви не намагаєтеся пам'ятати, але шукайте свою енергію. Це буде щось покинутий, забутий, але ваш. Це може бути у вигляді хмар, веб-сайтів, сухих пучків трави або листя. Ви кладете все разом, ви кладете її в люмп, ви кладете його на сонячний плекс, і ви дихати. Або інший варіант: ви берете чашу певної форми, ви вносите всі ці речі в неї, і форма чаші допомагає зробити енергію безцінним. Потім ви п'єте її з чаші. Кожен повинен знайти форму чашки для себе уві сні.
Коли ви бачите згустку вашої енергії, ви можете побачити, який конкретний захід, які емоції він містить. Після того, як ви використовуєте цю енергію (вдихати, пити), ця подія втратить вашу емоційну насиченість, стане байдужим, і її можна кинути в склад історії. Але ви не відчуваєте підйомник відразу, але через кілька днів, коли енергія засвоюється в тебе. Після чого ви відчуєте реальну швидкість сили.
З цією методикою ми не руйнуємо зв’язки між подіями, тобто мережа подій залишається на місці, але вже позбавлена енергії. У теорії, методики ЦК, що виконуються разом (огляд, еволюція особистої історії тощо), також знищують зв’язки між подіями, що робить вас абсолютно безкоштовним. Техніка повернення енергії не робить цього і не гарантує повного повернення енергії, або може лише 80 відсотків. Але насправді, незважаючи на те, що ми повернулися не менше 30 відсотків енергії, яку ми відчували, ми відчували суттєві швидкості енергії, ейфорії.
За допомогою цієї техніки ви можете боротися з 4-м ворогом людини знань - старістю. У цей час у нас немає ніде, щоб вивести енергію, але, щоб повернути свої сили з минулого.
Одного разу я виявив, що люди, які зустрічають там, також заплутані в Інтернеті. Коли я відповідав, мої емоції до цієї людини значно ослаблені. Якщо я спілкувався з особою за короткий час, після видалення веб-сторінки, я взагалі стала внутрішньою байдужою до нього.