7615
НАУЧНАЯ МОЛИТВА ДЖОЗЕФА МЕРФИ.
Я хочу розповісти вам про молитву, що може спокійно змінити життя. Його дія дуже міцна, вона завжди працює. Результати будуть дивовижні.
Після читання цієї молитви, справжні дива починають відбуватися в житті – чудові події, які важко уявити собі.
Прочитайте цю молитву з почуттям. І ви точно отримаєте дивовижні результати. Ця молитва є універсальною. Підходить для всіх і допоможе поліпшити життя.
Молитва повинна бути написана в спокійному стані, коли ваш підсвідомий розум є найбільш сприйнятливим. Найкращий час вранці після пологів і ввечері перед сном. Якщо вранці не вистачає часу, то тільки ввечері - але завжди регулярно, кожен вечір. Якщо ви можете дізнатися частіше – вранці і вдень – це прискорить процес.
Прочитати місяць (хоча результат може стати найближчим часом). Я використовував це 3 рази в моєму житті (і всі 3 рази я отримав дивовижні результати). В останній момент, коли я був повністю відчайдушний, справили мені, що змінив курс мого життя для кращого.
Ця молитва є з книги The Magic Power of Mind by Джозеф Мурфі (чуйна людина я вважаю вчителям життя):
Подарунок Богу мої подарунки. Я користуюсь кожним моментом дня, щоб похвалитися Богом. З мене є божественна гармонія, мир і велика кількість. Божественна любов приходить від мене, благословення всіх, хто надходить в навколишнє середовище. Божественна любов є загоєння мене зараз. Тексти пісень, а це означає: Я не злий, для Бога це з мене. Я завжди в оточенні святої хло Божественної любові і влади. Я підтверджую, відчую, знаю і вірю, відповідально і позитивно, що заклинання Божественної любові і вірного керівництва, загоює і піклується про всіх членів сім'ї і тих, хто я люблю.
Я пробачу всіх і щиро сяйво Божественної любові, миру і доброї волі всім людям, де вони можуть бути. У центрі миру, світ Божого. У цій тиші я відчуваю свою владу, керівництво і любов його Святої Президії. Я маю на увазі всі мої способи. Я чистий канал для божественної любові, правди і краси. Я відчуваю свою річку миру, що протікає через мене. Я знаю, що всі мої проблеми розпускаються в свідомості Бога. Боже мій шлях. Я кажу, куди я надішлю їх. Я радію, знаю, що я отримав відповідь на молитву. І це. й