Магія хороших слів.

Ви знаєте, що коли жінка говорить сама: «Як красиво я!» «Що добре я!», «Я так чудово!» та інші приємні слова про себе (звичайно, щире, без засідань!), після того як вона активує і гармонізує роботу всіх капашів, збільшує рівень позитивної енергії в організмі і в навколишньому просторі?

Це дійсно! Я працюю в енергетиці і бачу її на практиці. Чому це відбувається?

Перший,
Кожне слово, як рух, є енергією. Ми докладемо зусиль, щоб зробити рух, нехай ми? Таким чином, ми витрачаємо енергію на мовні слова. Ви помітили, що якщо у вас є багато дієвих контактів протягом дня, то ввечері є стан слабкості? Я навчаю в університеті і можу сказати, що коли у мене є кілька лекцій, я дуже втомився. Саме тому рекомендується мовчати періодично (наприклад, мауна, віпсана) для відновлення енергії.

Але тут трохи хитрощі.
Ми витрачаємо більше енергії, що випливають негативні слова, скаржаться, самовіддачність, песимізм та ін. Тому, чим більше ми усвідомлюємо відступ до життя, розповідаємо про негативність, скаржаємось, тим більше ми позбавляємо здоров’я і щастя!

По-друге,
Кожне слово має власну унікальну енергію. Енергетика – якість нашої енергії. Слова з позитивною енергією, хоча ми витрачаємо енергію на випереджання їх, збільшення і поліпшення нашої енергії, і навпаки, негативні слова збирають нашу енергію і погіршують нашу енергію. Саме тому важливо звернути увагу на те, що ми говоримо!

Ще одна важлива точка
Наші слова впливають на енергію людини, до якої вони звертаються. Саме тому ми любимо компліментувати і похвалитися. Тому що ці слова допомагають досягти успіху нашої душі!

Деякі люди, які мають низьку енергію, можуть навіть бути залежними від торіонних слів. Щоб уникнути цього, важливо сказати хороші слова для себе, щоб живити себе позитивно!

Тому дуже вигідно для жінки сказати про хороших слів чоловікові, звернутися до нього «вирізати», «змаїти», розповісти іншим людям про свої переваги і вигідні перспективи.

Важливо сказати багато ніжних і торіонних слів до дитини, так як вони допомагають формувати свою енергію, допомогти йому розвивати фізично, соціально, інтелектуально і духовно. Коли батьки в сім'ї часто сперечаються один і дитина, дитина росте з ослабленою енергією, і в результаті часто захворюється, стає нервом і може занижуватися під негативними впливами назовні.

Коли людина хвора, бажано сказати багато хороших, теплих слів до нього, це підвищить імунітет і допоможе йому відновити швидше.

Зніміть свій словниковий запас і залиште у вихідному році ті слова, які збирають вашу енергію і щастя.