Книга «Ексодус» про ознаки нового зодіаку.

Космічний годинник почав підрахувати нову епоху – вік Акваріуса, коли відбуваються глобальні зміни в космосі, всі спектри енергії та взаємодії змін матеріальних органів. Починалося очищення душі, іскри світла одного джерела, душі у всіх проявляються форми. Цей час називається Великий перехід.
Колесо Дестини - коло сузір'я зодіаку тварин 2000 років у віці від Писеків відобразив еволюцію сутності тварини людини, прояви різних особистісних якостей.
11.03.2003 Завершився розділ з епоою Риби та настанням епохи Aquarius.
20.05.2003р. Господь Ісус, відповідальний за еволюцію душі в Вікі Риби, дав Богу Його медальйону Аватару Віку П'єсе, який в кільце 12 зірок зображений Сонце з променями і хворим Місяцем. На Сонце є дорогоцінним профілем матері та батька.
Після передачі повноважень до нового Бога доби Акваріуса, сузір'я Акваріуса щодо планети виповнилося так, щоб вода з джуги почала вилити на планеті, перевозивши її повним очищенням і зміною положення континентальних пластин. Починалися зміни в кресленнях сузір'я, над Росією сузір'я Aquarius можна побачити у вигляді лебідки, що літають вниз.
Тепер ознаки зодіаку зображують птахів, або людських птахів.
Акваріус запустив Колесо життя на найближчі 2000 років.
Завданням Аватару Віку Водолійного Того є об'єднання людства в одній релігії, налагодження відносин і рейсів в інші планети світу. У віці Того, люди постійно розширять свою свідомість, розвивають стосунки з іншими цивілізаціями на основі дружби, взаєморозуміння та любові.
Зодіак птахів (розташування зірок в новостворених сузірях, нові енергії їх випромінювання) відображає завдання душі (рівень бога-ману), а завдання духу (рівень богів).

Кожна ознака зодіаку має своє завдання, виконання якого виражається шляхом повного прийняття одного долі, прояву божественних якостей людської душі.
Капрікорн присвячується Богу і Богу за роботу інших ознак.
Aquarius показує всі люди, які мають на увазі світло.
Качка – Риба покаже рослини в воді та рибі, необхідні для людей, які харчуються, а також місця, де накопичуються мінерали, камені та кольорові метали.
Сова – Овен очищає душі від темряви, і допоможе людям навігуватися вночі.
Таурус захистить чистоту неба.
Паррот – Близнюки пройдуть на слова людей, щоб мати і батько, і слова матерів і батьків до людей.
Захар – рак навчить людей мудрості.
Пелікан – Льон буде очищати коси істот, які не носять світла.
Секретар – вірго помічник Орла і Сова, проходячи інформацію від них до людей.
Кран – Бібліотека – співзалежник для людей до матері та батька.
Шикарна - Корпіо очищає природу від темряви.
Ковтання - Sagittarius приносить загоєння душі людей.
Павич - тирнадцятий знак Зодіаку, матір Зодіаку Богів. (Для того, щоб бути драконом)