Хлопець врятував лисиця від певної смерті, і це те, що вона стала

Сайт дізнався дивовижну історію одного чарівного лисака, який пощастило бути збереженим з певної смерті. Ми хочемо поділитися цими новинами з нашими читачами. Віксі, як тисячі свого роду, народилася на хутрі, де вона мала витрачати її на коротке і радісне життя в невеликому клітку. Вона проживала за дротяною сіткою і її ніжками захворювалися від нестачі фізичної активності, умов утримання виключена фізична активність. Вона завершила життя як сім-місячний підліток, який фермери вперше вбили з електрикою, а потім її шкіра.

Важко сказати, де буде хутряний шуб. Ймовірно, що вона була поголена деякими багатими леді, загорнуті її шиєю, або вона стане чаєм куртки, або прикрасою взуття. На щастя, ніхто не сталося в Vixie. вона дуже щаслива.

«Мої мети, як і мій великий сон, було б зберегти принаймні одну беззахисну локацію з цієї страшної ферми і таким чином врятувати його від життя страждань і жорстокої смерті в кінці. Моє серце було наповнене болем, як я дивився фотографії та відео нестерпних умов, в яких зберігаються ці тварини. І хоча я був безглуздим, щоб допомогти всім, я відчув, що це мій обов'язок спробувати змінити життя принаймні одного з них для кращого, говорить Віксі.

«Я не хотів би, як важко було б купити лисицю. Найважчим було знайти породівника, який погодився продати таку тварину. Я пам'ятаю всіх ферм, які породжують лисики, але всюди я відмовився. Але після багатьох спроб на одну ферму вони погодилися продати її. й

Тепер лисиця живе в будинку свого спасителя і радує його смішною антікою

(ХТ)

через twizz.ru/paren-kupil-lisu-na-mexovoj-ferme-chtoby-ot-gibeli-i-vot-kakaya-ona-stala/