Вправа, з якою ваш бізнес буде йти вгору

З кожним з нас, буває, що ми впадемо до неволі негативних думок і не можемо виходити з неї надовго. Психолог Janice Wilheur пропонує один ефективний спосіб подолати схильність і почати бачити позитивні аспекти життя.

Сьогодні Веб-сайт Я буду ділитися цим простим методом. Вправа полягає в наступному:

• Візьміть ноутбук і напишіть три речі, які вам сподобалося про себе в минулому день.
  • Коли ви пробудете вранці, почитайте список перед тим, як ви отримаєте.
  • До цього за 30 днів.
Як «Я доброзичливий». Щось більш конкретний і простий, наприклад, «Я провів двері перед працівником сьогодні», або «Я радий, що я знаходжу сил, щоб зробити цю вправу, навіть якщо я не впевнений, що це принесе будь-які результати. й

Люди, які пригнічують стан, роблять такий список, дуже важко, бо вони думають більше про те, що вони мають.немов Неймовірно важко переходити на щось інше, що більш радісно і надихає.

Коли ми думаємо про щось, ми починаємо звернути увагу тільки на те, що відповідає нашому шляху мислення.

Якщо людина, яка йде на вечірку в депресивному настрої, отримує 10 компліментів у вечірній вечір і один нестримуючий коментар про свою «інтерестуючу» сорочку, то коли він приходить додому, він зосередиться на неоднозначному зауваження: "Що неправильно з моєї сорочки ..." Maybe я шукаю stupid в ньому. Всі думки я шукав як ідіот. Чому я не люблю людей? Це так приниження. Я ніколи не пам'ятаю 10 компліментів.

Які переваги пропонованих вправ?

Якщо ви методично виконуєте його, то з часом самооцінка, самооцінка збільшиться, і це позитивно позначиться на благополуччя в цілому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми навчимося чути і приймати компліменти, ми перестаємо залучати до надмірної самоповності.

Але пам'ятайте, що не достатньо просто зрозуміти, як працює вправи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Як дізнатися, чому вам потрібна бігова доріжка, але не хвилюючись на ній. Позитивний результат виникає лише тоді, коли миУвійтий

Веб-сайт: www.flickr.com/photos/8210815@N06/