1030
3 Жіночі куртки в саду чоловіка або як ми проводимо нашу людину добробуту
1,1 км Жінка знищує чоловіка, даючи йому гроші.
Після цього дуже важко пережити чоловіка і стати нормальною людиною. Він ніколи не не носить ніякої шкоди. Для розвитку є тільки два варіанти: відчуття його неадекватності, людина не свідомо зважиться і приниження, або перетвориться в хлопчика, який потребує допомоги всім часом. Не давайте чоловіка гроші, не чоловікові, не батько, не брат. Навіть якщо він ускладненій ситуації, навіть якщо він важко для нього, нехай він виростає і вибере себе. Подаруйте йому впевненість, підтримку, натхнення, але не гроші!
Якщо ви ще давали гроші чоловікові, то він повинен повернути вам три (!!) ще раз, потім він не знищить його, як чоловіка, і дає можливість розвивати себе. Як тільки він 18 років, він не потребує грошей. Нехай він заробляє, давайте йому шукати можливості. Це допоможе йому стати чоловіком, відповідальним за життя, і він зможе взяти відповідальність за своїх близьких.
Крім того, подивіться себе і чесно відповісти на питання: "Як я відчуваю, коли я даю гроші чоловіка?", «Що подобається?», «Чи хочу це зробити?». Я впевнений, що більшість вас не скажеш. Тому що це неприродно, коли ми даємо чоловікам гроші, у нас є захоплення та агресія проти них, з одного боку, і це дає нам хворобу, а з іншого боку, ми відступаємо від нашої жіночої природи, програємо себе і починаємо люкати себе, знаючи на себе і з часом знищуємо себе. Чи не «чистий» твій чоловік, що полегшує життя для нього, добро для нього і «збережіть» його. Тому що це дисслужба. Коли жінка дає гроші чоловікові, вона втратила повагу йому. Це відбувається на підсвідомому рівні. У зв'язку з відсутністю поваги є відмова.
2,2 км Жінка не приймає нічого від чоловіка.
Чому це лока? Тому що жінка є уособленням матеріальної енергії благополуччя, інвестуючи в це еквівалент, щоб радувати Бога Всіння і благополуччя. Коли людина приносить щось матеріальне до жінки, і вона приймає її з легкістю і радістю, енергія обмінюється на тонкому рівні, а більша енергетична поле для дій і полегшує чоловіка. Але якщо жінка не може прийняти, заощаджує, або говорить, "Це так дорого, не варто його купити, - вона закриває його благополуччя, і гроші відключиться від чоловіка (не менше, поки він знаходить жінку, здатного прийняти). Так приділіть увагу вашому житті. Ви приймаєте подарунки від вашого партнера, навіть малих? Чи відбувається це з легким серцем? Ви відчуваєте себе добре, коли ви отримуєте щось?
Не секрет, що коли дружина не знає, як приймати, людина має господиню, що вона хоче і щасливо приймає її. У таких моментах людина відчуває себе щасливою. Чоловіки люблять жінки, які вони можуть подарувати. І якщо вони нічого не беруть, то життя для них втрачає сенс.
Тому вам потрібно розширити систему дозволу, щоб дізнатися, що потрібно знати.
Ще один аспект прийняття - коли жінка бере, але вона трохи і мало, нічого не може задовольнити її, вона незадоволена. Ця поведінка не робить чоловіка успішним, вона просто віддаляє його, тому що навіть приймаючи його, ви залишаються незадоволеними. Якщо ви відчуваєте, що це про вас, починайте подякувати Богу кожен день за те, що він дає вам чоловіка, для найменших речей, скажімо: «Ново я відчуваю себе незадоволеним тим, що мій чоловік робить для мене, але я хотів би прийняти всі свої подарунки з легкістю, радістю і вдячністю». Після того, як ваш стан буде змінюватися.
3. У Жінка відчуває себе шкода для чоловіка.
Pity завжди є найвищою позицією. Ми можемо лише ті, хто поступається нам. Коли жінка відчуває себе шкода за чоловіка, вона принижує його з цим, позбавляє від віри в себе, в свою силу. Чим більше відчуває себе шкода, тим слабким він стає. Ми можемо відчувати себе шкода для дитини, але пітливість чоловіка є табу. Це просто означає, що ви не вірите в нього. І нормальний чоловік буде подразнений і божевільний, коли ви намагаєтеся відчувати себе шкода, і якщо людина вже впала в немовлята, то він з радістю поставить голову на ляпас і розповість про те, як поганий і жорсткий його життя і як вам потрібна ваша допомога. Якщо ви хочете, щоб дитина, тримайте те ж саме.
Якщо це справа, усвідомте, що в вас є внутрішня «рескутер» і що вам подобається роль. Але! Це активує потерпілий-агресор-рескутер трикутника, і це дуже важко виїхати з нього до тих пір, поки ви чесно погоджуєтесь на себе, чому ви знаходитесь в ньому.
Як показує практика, жінки часто вводять роль рятувальника для того, щоб привернути чоловіка, щоб бути хорошим для нього, необхідно, щоб він не був без неї. В результаті людина просто перестає процідатися, і чому? Після того, як він є жертвою, яка повинна бути збережена, і рятувальник на його боці. Нехай він вирішує свої проблеми. Жінка, при втоминні тяги все на себе, перетворюється в агресор, а потім чоловік шукає рятувальника на боці в обличчі іншої жінки або починає пити.
У зв'язку з цими трьома точками, ви вже можете змінити багато в житті і відреабілітати стосунки з хворими на адекватні.
А потім жінка повинна показати характер, щоб не сказати всіх чоловічих маніпуляцій і спроб повернути все на старі місця.
«Ні, я не даю вам гроші, тому що я поважаю вас занадто багато і думаю, що ви можете зробити це самостійно! й
Це страшно сказати, це не так?
Але це набагато страшніше, коли ви завжди скажете «Так, добре», і людина співає вас похвали «Ви допомогли мені, ви врятували мене, вдячні вам!», а після того, як він вийшов з труднощів, він інвестує гроші не в тебе, але в іншій жінці, яка не бачив його слабким, хто не піднімався над ним, даючи йому гроші.
Відносини і успіхи в пари завжди залежать від жінки 80%. Тому в нашій компетенції створити сильні, щасливі сім’ї на основі правих принципів взаємодії чоловіків і жінок.