«Коли жінка хоче тільки для інших, її енергетична система не починає, енергія для створення матеріального благополуччя не виходить.
¶ Чому?
Тому що наше тонке тіло не заповнює його.
Якщо це не заповнюється, вона забирає живлення.
Небезпечний для життя жінки.
Якщо це життєво-відновлення, процес розкриття енергії не почнеться, оскільки режим самозбереження не скасовується.
Сучасні жінки іноді обходяться режимом життєзберігання, так як багато мають саморуйнувальні програми від народження. І досягти цілей для інших (люда/діти/паранти), але потім це просто компенсується за своїми відносинами або здоров'ям.
Я зробив це, коли я працюю безкоштовно, консультуюсь. Я змусив себе на найгіршу анемію, подарувавши своє життя і отримую нічого.
Тому, якщо не існує цілей для себе в своїх поточних бажаннях, якщо немає жодного пункту, від якого ви отримаєте фізичну високу, потім аплас, ваші цілі повинні бути дійсно дуже важко і з великим зусиллям.
Гармонійна ієрархія як страшна, як вона звучить для вас:
й ¶ Першим є І, жінка, яка з'єднана з Богом, що несе енергію створення і створення.
й ¶ Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
й ¶ Мої діти є частиною креативної енергії.
й ¶ Мій мама і dad приніс мені до цього світу.
й ¶ Є мій вид, який живить мене міцністю і витонченістю.
й ¶ Є всесвіт, що допомагає мені рости і розвиватися.
Якщо у вас є чоловік або діти в передмісті, то ваша система не зможе працювати на повній потужності, це як водіння автомобіля з другого або третього редуктора. Автомобіль, безумовно, буде йти, якщо ви намагаєтеся важко. Але як він знезаду, як з'явиться двигун. Якщо автомобіль рухається з третього редуктора - це аварійний режим. Знос і сльоза величезний. Ризик спалювання двигуна дуже високий.
Жінки люблять першу передачу для будь-якого процесу, все завжди починається з неї.
Не ода для жінок, це ієрархія енергії. Якщо ви не розумієте свою роль в процесі сімейного благополуччя і продовжуєте розпочати з дітьми і чоловіком, то я не буду допомогти вам.
Я консультував багатьох гідних жінок, які подбали про своїх дітей, дали їм останні, променовані для своїх чоловік і зробили знаряддя, але не було грошей на всіх. Що таке несправедливість?
Це не дивно! Це візерунок.
Чим більше особистих бажань жінка має, тим більш фінансово і потенційно вона. Я просто пішов на все це на себе, останні гроші інвестували в розвиток мого чоловіка, щоб купити дитину необхідні іграшки, і я можу закінчити, прямо?
Але ніхто не працює.
Найбільший біль виникає, коли людина йде від жінки, які жертвують себе сім'ї до одного, хто просто бере його і дає подяку посмішки.
Як багато жінок я реабілітував: Як він? Я подарував йому життя, не я? Я був останній, щоб вставити в нього - це голодний!
Але!
Може бути, якщо вона взяла більше і витратила на себе, він не залишив, і якщо він пішов, це не було так болючим.
Ви бачите, це не жарт.
Взяти себе чоловікові і дітям до кінця дуже небезпечно.
й ¶ Тому перший крок до процвітання – наявність особистих побажань у жінки. Від Спостереження жінки-візитки