Як ви одружені з чоловіком протягом 40 років і ви не знаєте, що він приховував щось з вас. Нещасливий шлюб. Але ні, коли ви читаєте історію Білла і Кріса Bresnanov, ви вірите, що любов існує, навіть в шлюбі.
Два подобаються один одному відразу і закохався в точку втрати пульсу! Повернутися в 1975... Поціновувачі вирішили залишити шумний бетонний джунглі Нью-Йорка протягом декількох днів і втекти до природи. Уже на поїзді, Білл і Кріс шукали свій відпочинок.
Вони були люблячі, сміхаючись, розмовляючи годинами і просто маючи хороший час, коли Білл подав дружину серветку, яка сказала: «Ви краще, що коли-небудь сталося мені». Я люблю тебе, мій дорогий! В кінці був знак нескінченності.
З тих пір, Понад 40 років віддав дружину любов повідомлення. Кожного разу чоловік знайшов більше і приємних слів, але всі вони закінчилися однаковим знаком нескінченності. Що б не розуміли, що Кріс зберіг кожного листа. За 40 років в мансарді накопичилося в кількості 25 коробок таких повідомлень любові. На своїй 40-річчю разом Кріс вирішив розкрити свій маленький секрет чоловікові. Коли Білл відкрив ящики, очі ламаються в сльози. Він був важким для людини, щоб мати свої емоції. Білл і Кріс провів весь вечір, перечитаючи листи і запам'ятовує минуле. Кріс каже: «Такі листи є свідками нашої любові. й
У світі є любов! «Любов – міст, який повинен будувати щодня». Звичайно, з двох сторін. Вони мають багато вчитися!
: Офігенно.cc