487
Виключення з програми «Пошук».
Іноді ми хочемо досягти чогось і очікувати певного результату.
Натяг живлення.
Виникає в результаті страху невідомого, тривожного, тривожного (і що робити, якщо бажання не прийдеться?). Таким чином, очікування та віра у бажанні виконання (за наявності) є два різних держави з відповідними наслідками.
В результаті натягу, з'єднання з Всесвітом ослаблюється, ми знижуємо наші вібрації. Тенсія є наслідком ненадійності Всесвіту, Кратору.
«Закритий біополь» - знову наслідок натягу і страху. Ми стаємо невидимими в наших нижніх коливаннях. Ми не проявляємо наш унікальний магнетизм (який приваблює матеріалізацію бажань).
Відтік живлення. Порушується вільний потік енергії через канали.
Визначте себе з побажаннями вкладення на вашу «ідеальну фіксацію». Це досить серйозний. Деякі люди чекають років для чого, хто є вакансією, яка є дружиною, яка більше грошей і т.д.
Не варто чекати, щоб вона була спрямована на віру і дію. З очікування = енергія, результат нульовий. Залежність від ідеї призводить до:
«Я вірю, то я не вірю», «Я люблю, потім я люблю» і так. Що таке, що психіки розгрітіться особливо. Потужність стає меншою і меншою, і нарешті:
Будь-яке очікування (в 100% випадків) призводить до розчарування - невиконання бажання (що саме тому вони згадують в «магнітних» прийомах, які в будь-якому випадку не потрібно кріпитися до часу і способу матеріалування наміру).
Неприпустимість означає, що бажання була або не наша, або її виконання може бути шкідливим (і ми маємо щасливу альтернативу), або вам необхідно розслабитися і пустити бажання (попередньо заборону тримати все під контролем).
Що таке, розчарування несе цілющі енергії. Або ж, можливість зацікавити.
Але якщо людина вирішить тримати голову на стіну і ще чекати, то все почнеться. Можна лише вгадати, скільки він може робити магічні речі в своєму житті, знаючи, як де-ідентифікувати вашу обсесію.
Скільки здоров'я, енергія, можливості переходять в «неприємний» пісочний пісок через пальці – це те, що це те, що це «відбувається» програма!
Як позбутися від програми «відправлення»?
Крок 1. Чи є наші побажання?
Чи потрібна душа, або програма для кріплення "ідеа"? Якщо це наша, то попереду.
Крок 2. Чи є моє бажання екологічного звуку?
Я приготував взяти відповідальність за її виконання? Чи впливає на мене чи інших людей? Чи є мої побажання? Якщо так, ми продовжуємо.
Фінал «релеванс» буде бачитися результатом. Якщо у нас є очікування від інших, ми зберігаємо зв’язки з конфліктами, даємо свободу вибору і будемо іншим!
Очікується за кохану людину від армії означає, що все буде добре з ним, це стан надання енергії любові. Очікується в тривожності і тривожності означає привертати неприємностей до коханої людини.
Крок 3. Повернути стан віри.
Одна з найбільш чарівних ресурсів держави – це дитячий іннер. Це допомагає нам вірити в чудеса, вірити в щастя, вірити в неможливості.
Підсумок: Ми відчуваємо, що ми не тільки, що ми відчуваємо підтримку і любов неба є результатом збільшення (або походження) з'єднання з Всесвітом.
Крок 4. Бажання, є тільки одна сторона, щоб отримати. Що робити? Яка місія мого бажання? Що можна подарувати людям в результаті чого?
Якщо ми не думали про це, може бути тривожна тривога хибного его, нічого – нехай звикли до гармонії прийому і надання. Це океї.
Крок 5. Видатність.
І не за те, що прийдеться правда (це буде «заслужена» вдячність, хоча це теж добре для початку), але для всього. Що в цій державі ви хочете щиро подякувати? Як в кіно, "Будь ласка, покажіть мені весь список!" Що потрібно сказати, і ми списуємо його з серця.
Крок 6. Чи не так швидко позбутися від програми очікування?
Але краще, ніж летіти від розчарування, які можуть призвести до депресії. І ця методика така довга: вона не в ритмі «Зігеля, Зігеля, Аі-Лу», вона допомагає, у своєму потенціалі позбутися від впливу самопізніх принципів при прийнятті побажань, добре, якщо все зроблено з повагою, звичайно.
Отже, наступний крок насправді дозволяє йти. Тут допоможе будь-яка приємна візуалізація або обряд, як вам подобається. Наприклад, ви можете уявити, що ми запустили наше бажання, як птах у небо.
Якщо наша мрія настає, птах повернеться назад. Нехай йти, легко, безкоштовно, простий, без проблем. Головне тут - яскравий, незабутній образ і стан!
Що ще можна уявити? Наприклад, осіннього дерева - наше бажання було лист, який буде радувати землю. І коли весна настає – час виконання снів – на дереві з’являться нові листя і квіти – і серед них можуть бути виконання нашого бажання!
Ви можете відвідати про бажання через обряд «відведення» на паперовому човні в безкоштовному навігації. Але в першу чергу зиму і другу з усіх, чому відходи наші екологічні бажання? Ви можете зробити його простіше: скажете побажання на вітер, це займе його. Ми безкоштовно.
Крок 7. Ми бажаємо всіх людей, які виховали, чистої мрії.
Крок 8. Тепер ми робимо життя.
Програма «віддаю» небезпечна, тому що людина починає жити життям Десера: при поїдінні мислення про те, як вона буде або не буде там, він іноді не може закохатися, при спілкуванні з друзями, він в думках його обсесії. По суті, за все життя!
Чоловік чекає чоловіка не живий.
Настає розчарування.
Це, до речі, лопається не для того, щоб вступити в стан довге - садіння (результат не прагнення до "розриву" від обов'язки до бажання, довший опір - довший період депресії), але пробуджувати, зануритися, безкоштовно, нагадуємо, що ми не раби, раби - не нам (за бажанням).
Як чудово жити в житті, робити хороші справи, радіти людям, подякувати і вірити! Ммм ... свобода!
Щиро дякую!
Як ми живемо залежно від того, що у нас є голова.
Повільніть як кота? 6 Способи хірургічної терапії.