Не завадить дітям бути щасливими.

Діти можуть дізнатися, як підключитися до найвищого джерела мудрості, спокійності, сили і тиші.
Я запитую своїх дітей, «Ви знаєте, що таке медитація?» Так! ЗАМОВИТИ Вентиляційне решітка на стелі.

Хм. Ймовірно це не так багато про скликання слів про скликання смислів. Медитація, як вентиляція, очищає розум, виводить все зайве, застій, приносить відчуття свіжого, нового, чистого, прохолодного, спокійного.

Ви коли-небудь бачили, як діти здатні мити в такі держави? Немає, я, звичайно, не маю на увазі маленьку дитину, сидячи з грязьами в накладці. Я бачив, що, хоча. Але дитина повністю перебуває в трансовому стані, зачаровує кольоровим склом або свічками полум'я? Ви можете зателефонувати йому в цей момент, уповільнити його, відволікати його - все в відтінку. Він так і в його процесах, тому не тут, що ви згодні, це мимовільно викликає асоціації з ченців або йоги, що занурюються в подібні держави.

Діти повертаються з дзеркала в абсолютно щасливому і енергійному стані. За кілька хвилин ви знайдете нові світи та Всесвіти. Вони згоряють з тисячами зірок і зберігають сліди цих сліпих поїздок протягом тривалого часу. Тільки непривабливі батьки ірдели завагітніли ці стани, розбиття найважливіших процесів дитинства, в яких формується можливість бути гармонійним, повноцінним дорослим. Навіть якщо у вас є питання, яке здається терміново, відрахуйте до п'яти. Враховуйте, що відбувається до вашої дитини в цей час. Не завадить йому бути щасливим.

Це важко для дорослих. Для того, щоб він дійсно розглянув полум'я, він буде потрібно відповісти на багато питань: який колір, розмір, температура, це, як він флуктує від дихання, що відбувається, якщо він переміщається в космосі. Діти охоплюють все це різноманіття відчуттів з одним великим відчуттям, не з'єднуючи мозок, але як і при написанні на підсвідомий рівень. Крім того, діти здатні додавати і використовувати додаткові значення. Вони намальовані на полум'я своїми руками і викопують вогонь, щоб дати їм тепло душі і скласти руки на рівні Анахата – як вони знають, що душа живе там?

Діти різного віку люблять взаємодіяти з вогнем, з будь-якими особливостями розвитку. З гіперактивним, наприклад, медитація за допомогою свічки працює чудеса.

Діти люблять медитації з звуком. Ми використовуємо співачки і слухаємо звучання довго, довгий, довгий час і навіть коли він перестає звучати, ми все одно почуємо. А звуки природи, пісні кит або деревики, перевозяться в океани і ліси. Ми слухаємо звуки нічного або ранку, передмістя або тропічного лісу. Чи можна почути звук дощів від звучання водоспаду?

І, звичайно, діти візуалізації віртуозів. Уявіть, що килимок є хмарою, яка плаває над полем, де вирощують волоські квіти і дерева, а коров'ячі ходи, немає двох корів, багато корів немає. І де він закінчується, є будинок. А в будинку живе сурцес, який використовувався для того, щоб бути сурцесом, і тепер вона така, що вона була розщеплена, і вона допомагає птахам, тваринам і метеликам.

Але найцікавіші завжди за лаштунками. Коли діти, занурилися в своїх відчуттах і образах, сидять або лежачи в Шавасані з половиною посмішки, хочу стати трохи знову і знову знайти можливість легко і весело з'єднатися з найвищим джерелом мудрості, спокійності, міцності і тиші. І чистий потік.