Енергетика та захист вашого будинку.

33390310, Україна

... Є на замовлення будівельників, давньогрецьких буклетів:
Якщо ви будуєте будинок, то на сонячний день.
Ви повинні встановити кохану жінку на сонці.
А потім починайте над створенням першого каменю в його тіні.
Цей будинок не буде знищений або знищений.
Гори западуть, зачепити, і нічого не прийде до нього.
У вас немає волокно, без стравонесіння, не вітаються, ні заздрості; тіні улюбленого буде захистити цей будинок від усього!

Є. Євтушенко

Я дуже довго провадила цю статтю. Я хотів зробити слово «будинком» максимально чітким. Ви будете судити, як це зробити.

Якщо у вас є власний будинок, але ви подрібните, поганий, складний, сумний, буде вважатися додому?

З давніх часів будинок був розглянутий притулок. Так само, як кораблі завжди повертаються до свого порту, тому людина потребує док. Калм, надійний, теплий, дорогий. Чи є це Ваш будинок? Що не вистачає?

Комфорт будинку залежить в першу чергу від енергій, які заражають її. Енергетики можуть бути дуже різними. З старих майстрів. Від ваших кварель, від емоцій, які ви повинні один одному. Від людей, які відвідали вас. (Ідеально, бо будинок запам'ятовує все, потрібно виконувати спеціальні обряди, якщо хтось повісить себе в ній, хтось загинув або збити.) Але скажемо, що ви чистите будинок і починайте з чистою шиферою. Для того, щоб будинок був наповнений сприятливими енергеціями, а потім, у випадку, якщо це може відобразити несприятливі, потрібно побудувати ваш мікрокосм в ньому. Але щоб кожен відчуває себе комфортно. Що означає?

Всі, хто живе в будинку, повинні відчувати себе комфортно. Це в першу чергу визначається ставленням всіх членів сім'ї до одного. Якщо хтось не коханий в цьому будинку, людина буде некомфортно. Він буде голодним для тепла ...

Коли я був 19 років, я пам'ятаю, що було цікаво приїхати в квартиру незнайомців і відчувати енергію в домашніх умовах. Я можу сказати точно, хто жив, чи були скандали і хто їх влаштував, хто обдурив на дружині, чи є любов. Я просто відчував рибу відчув воду.

Дуже важливо, щоб в будинку є окремі предмети і / або куточки. Створять відчуття стабільності. Особистий мус, місце на обідній столі, куточок, де можна відпочити. Ніколи не привезли негативних емоцій у Вашому домі. Якщо ви отримали порцію іржі, важкі думки спинилися у вашій голові, то перед тим як піти додому, проведіть внутрішню сторону долоні (від зап'ясті до кінчиків пальців, натискаючи долоню щільно) на якийсь суглоб, кут або латунь. Для себе або в шістнадцятому потрібно сказати: «Що погано прийшло, зліва тут». Чоловіки, звичайно, скажуть «доку, зліва». Спробуйте слідувати цим правилом разом з іншим. Коли ви отримуєте будинок, змініть свій одяг і промийте руки.

Ці два поради мають власний фон. Тіло людини призначене таким чином, щоб руки і ноги служать своєрідною антеною. (Для здатності впливати на тіло за допомогою масажування ніг.) Тому, як руки, так і ноги, чіпляючись на всю енергію, з якою людина потрапила в контакт, всі скребки відчужних біополів. Тому дуже важливо ритуал очищення рук і ніг. Таким чином, ви знімаєте всі негативні енергії з себе, що сприяє не тільки захисту вашого здоров'я, але і здоров'я мікроклімату. Мирні сімейні ночі ніколи не боляче.

Щоб захистити будинок від негативних емоцій з іншого боку, від енергетичних атак, можна зробити собі «східний ловлювач». Зробіть куб (картон, дерево - неважливо) з чотирма круглими отворами з боків. Всередині розміщують прямокутну або квадратну дзеркала діагонально. Зовнішні стіни, верхній і нижній можна пофарбувати, випалювати, або залишити. Повісьте куб (знизу і зверху слід заготовити стіни) на передніх дверях або на віконці, з боку квартири, звичайно. Ця структура відправляється всім негативним, але не забудьте протерти дзеркало від пилу.

Добре відображають енергетичні атаки і розряджають атмосферу в домашніх тварин (особливо кішки), канарі, квіти (особливо герані), гілки верби в вазі або соняшнику перед будинком, перед вікнами.