10 пари, які випробували світ, що любов може бути ектерн...

Людство не має щастя прямо зараз. Катастрочно. Особливо особистий. На телебаченні про розлучення, скандал і невідповідність, що образ щасливих пар і щасливих сімей став практично не страшним. «Це не вірно, не все так, не всі!» Що таке, як правило, є приватним. Є багато щасливих шлюбів, скрізь. Про те, як одружитися один раз і назавжди не пошкодити його.

«Ми проживали протягом 25 років. Я хотів би перетворити годинник, щоб відновити чудові моменти нашого життя разом. й

«Якщо я можу повернутися в час, це буде мій день весілля. Тоді я пообіцяю себе, що моя дружина буде мій вірний друг і натхнення. Я був навіть щасливим, що день.

«Я не можу вірити, що я можу вписатися в ту ж куртку, яку я носила на нашому весільному день. До речі, сережки однакові.

«Мій дорогий чоловік останнім часом помирає і тепер ми маємо багато часу для одного. Якщо я попросив повернутися в час і змінити щось, я б потроху відмовився. Я знайшов своє щастя!

«Ми зібралися на 44 роки. Ти можеш здивувати, але мій весільний одяг все ще підійде ідеально. Всі права, майже.

«Це лише кілька тижнів від нашого знайомства до нашого весілля. Я ніколи не шкодував. Звісно, в нашому житті були як чорні, так і білі смужки, але ми постійно здійснили їх разом. й

«Три рази він назвав мене для кави. І кожен раз я відмовився. Але один день не може протистояти тиску. Через три місяці ми одружилися... ?

«Коли ми одружилися, ми не знаємо багато. Ми не знали, що ми будемо мати два дітей, хлопчика та дівчини. Не знаю, що вони не мають ваги. Я, безумовно, не фітинг на весілля плаття!

Р

На нашому весільному день ми були дуже молодими і неймовірно амбітними. Ми думали, що ми робимо це. Зрозуміло, це сталося. Ми з радістю!

«Я хочу, щоб я був дружиною до цього. Тільки тепер я розумію, скільки ми пропустили на боці.